Horoz Trabzonspora Bileniyor

SPOR 13.12.2019 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Trabzonspora Bileniyor

Denizlispor, bu hafta oynayacağı  Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.   Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Mehmet Özdilek yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, çift kale maç ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlanırken sakatlığı devam eden Cristian Sapunaru takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı sona eren Kibong Mbamba ise takımla çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan Oğuz Yılmaz tedbir amaçlı dinlendirildi. Takımımız, Trabzonspor karşılaşması öncesindeki çalışmalarına yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.        

Denizlispor, bu hafta oynayacağı  Trabzonspor maçı hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

 

Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başlandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktörümüz Mehmet Özdilek yönetiminde taktik çalışma yapıldı. Antrenman, çift kale maç ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlanırken sakatlığı devam eden Cristian Sapunaru takımdan ayrı olarak çalıştı. Sakatlığı sona eren Kibong Mbamba ise takımla çalışmalara başladı. Hafif sakatlığı bulunan Oğuz Yılmaz tedbir amaçlı dinlendirildi. Takımımız, Trabzonspor karşılaşması öncesindeki çalışmalarına yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenman ile devam edecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.