Horoz transfer yasağını açmak için uğraşıyor

SPOR 03.01.2017 - 16:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz transfer yasağını açmak için uğraşıyor

Denizlispor’da yönetim bir yandan eski futbolcuların borcunu öderken diğer yandan da transfer yasağını kaldırmak için mesai harcıyor.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, 27 bin 300 euro Sylla’nın günü gelmiş alacağını ödediklerini, geriye kalan 25 bin euro’nun da 30 Ocak tarihine kadar süresi olduğunu kaydetti. Başkan Urkay, “Sylla’nın ve Dimov’un alacaklarını ödeyip transfer yasağını açmak için çabalıyoruz. Eğer transfer yasağı kalktığı takdirde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelere futbolcu alacağız” dedi.   FRANSA’DAN GOLCÜ BAKIYORLAR Yeşil siyahlıların başkanı Süleyman Urkay, Alanyaspor yönetimiyle Ayite için görüştüklerini ancak bu transferin olmaması durumunda Fransa 1. ve 2 Ligi’nden golcüyle ekiplerinin temas içinde olduklarını ifade etti. Transfer yasağının kalkması durumunda horozlar; kanat, bek ve kaleci de almayı planlıyor. Futbolcuların sözleşmesini uzatmak için de görüşmeler yaptıklarını kaydeden Urkay, en son olarak Tahacan ile de 1,5 yıllık sözleşme uzattıklarını belirtti.   FUTBOLCULARA 1 MİLYON 400 ÖDEME Denizlispor’da futbolcuların 1 milyon 400 bin TL tutarında maaş, peşinat ve maç başı alacağı bulunuyor. Futbolcuların neredeyse tamamının peşinatlarının ödendiğini ancak maç başı ve maaşlarının da en kısa sürede ödenmesi için çalışmaların yapıldığı açıklandı. Forma, isim sponsorluğu ve proje açısından ayrı bir çalışma yürüten Denizlispor yönetimi, kaynak arayışlarını da sürdürüyor. 
Denizlispor’da yönetim bir yandan eski futbolcuların borcunu öderken diğer yandan da transfer yasağını kaldırmak için mesai harcıyor.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, 27 bin 300 euro Sylla’nın günü gelmiş alacağını ödediklerini, geriye kalan 25 bin euro’nun da 30 Ocak tarihine kadar süresi olduğunu kaydetti. Başkan Urkay, “Sylla’nın ve Dimov’un alacaklarını ödeyip transfer yasağını açmak için çabalıyoruz. Eğer transfer yasağı kalktığı takdirde hocamızın verdiği rapor doğrultusunda ihtiyaç olan bölgelere futbolcu alacağız” dedi.

 

FRANSA’DAN GOLCÜ BAKIYORLAR

Yeşil siyahlıların başkanı Süleyman Urkay, Alanyaspor yönetimiyle Ayite için görüştüklerini ancak bu transferin olmaması durumunda Fransa 1. ve 2 Ligi’nden golcüyle ekiplerinin temas içinde olduklarını ifade etti. Transfer yasağının kalkması durumunda horozlar; kanat, bek ve kaleci de almayı planlıyor. Futbolcuların sözleşmesini uzatmak için de görüşmeler yaptıklarını kaydeden Urkay, en son olarak Tahacan ile de 1,5 yıllık sözleşme uzattıklarını belirtti.

 

FUTBOLCULARA 1 MİLYON 400 ÖDEME

Denizlispor’da futbolcuların 1 milyon 400 bin TL tutarında maaş, peşinat ve maç başı alacağı bulunuyor. Futbolcuların neredeyse tamamının peşinatlarının ödendiğini ancak maç başı ve maaşlarının da en kısa sürede ödenmesi için çalışmaların yapıldığı açıklandı. Forma, isim sponsorluğu ve proje açısından ayrı bir çalışma yürüten Denizlispor yönetimi, kaynak arayışlarını da sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.