Horoz’u Ali Fırat Uyardı

SPOR 09.12.2016 - 09:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz’u Ali Fırat Uyardı

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’u Ali Fırat Uyardı

Denizlispor, Pazar günü saat 18.00’de ağırlayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarının teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde tesislerde sürdürüyor.    Bu önemli karşılaşmada yeşil siyahlı ekipte sakatlığı süren Berkan ve haftayı cezalı geçirecek olan Ziya Alkurt forma giyemeyecek. Ümraniyespor’un Denizlispor’a çok benzediğini ifade eden Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, futbolcuları dikkatli olmaları konusunda uyardı.   Bu karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini kaydeden Asbaşkan Fırat, “Ümraniyespor da Denizlispor gibi hangi hafta ne yapacağı belli olmuyor. Yeneceği takımlara yeniliyor, mağlup olacağı takımları da farklı yenebiliyor. Bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekiyor” dedi. Profesyonel Şube Sorumluluğunu aldıktan sonra teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptığını belirten Ali Fırat, bundan sonra takım ile yönetimin arasında bir köprü görevi yapacağını söyledi. Fırat, “Sorumluluklarımızın daha da arttığını arkadaşlarımıza anlattım. Bundan sonra devre arasına kadar daha bir titiz çalışma içine gireceğiz. Kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz ama bu ligde olmadık kazalar da yaşanabiliyor. Bu yüzden taraftarlarımızın da bizimle bir bütün olarak hareket etmelerini istiyoruz” diye konuştu. 
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz’u Ali Fırat Uyardı

Denizlispor, Pazar günü saat 18.00’de ağırlayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarının teknik direktör Ali Tandoğan nezaretinde tesislerde sürdürüyor.

 

 Bu önemli karşılaşmada yeşil siyahlı ekipte sakatlığı süren Berkan ve haftayı cezalı geçirecek olan Ziya Alkurt forma giyemeyecek. Ümraniyespor’un Denizlispor’a çok benzediğini ifade eden Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat, futbolcuları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

 

Bu karşılaşmadan 3 puan almak istediklerini kaydeden Asbaşkan Fırat, “Ümraniyespor da Denizlispor gibi hangi hafta ne yapacağı belli olmuyor. Yeneceği takımlara yeniliyor, mağlup olacağı takımları da farklı yenebiliyor. Bu nedenle çok dikkatli olmamız gerekiyor” dedi. Profesyonel Şube Sorumluluğunu aldıktan sonra teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptığını belirten Ali Fırat, bundan sonra takım ile yönetimin arasında bir köprü görevi yapacağını söyledi. Fırat, “Sorumluluklarımızın daha da arttığını arkadaşlarımıza anlattım. Bundan sonra devre arasına kadar daha bir titiz çalışma içine gireceğiz. Kalan bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz ama bu ligde olmadık kazalar da yaşanabiliyor. Bu yüzden taraftarlarımızın da bizimle bir bütün olarak hareket etmelerini istiyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.