Horoz zafer için yola çıktı...

SPOR 08.11.2018 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz zafer için yola çıktı...

Denizlispor Spor Toto 1. Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının Denizli'deki çalışmalarını tamamladı.Horozlar maç için bugün yola çıktı.   Spor Toto 1.Lig'de Yücel İldiz yönetiminde fırtına gibi esen Denizlispor,Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarının Denizli'deki çalışmalarını tamamladı.   Sabah Haluk Ulusoy Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştiren yeşil siyahlılarda moraller yerinde.     Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan son antrenmana Cihan dışında tüm futbolcular katıldı.Düz koşu ve ısınma hereketleri ile başlayan idman çift kale maçla tamamlandı.     Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet antrenmanın ardından maç için Bolu'ya hareket etti.      Yeşil siyahlılar yarın Bolu'da son antrenmanını gerçekleştirecek ve kampa girecek.     Boluspor maçında sakatlığı süren Cihan forma giyemeyecek.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig'in 12. hafta karşılaşmasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının Denizli'deki çalışmalarını tamamladı.Horozlar maç için bugün yola çıktı.

 

Spor Toto 1.Lig'de Yücel İldiz yönetiminde fırtına gibi esen Denizlispor,Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarının Denizli'deki çalışmalarını tamamladı.

 

Sabah Haluk Ulusoy Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştiren yeşil siyahlılarda moraller yerinde.

 

 

Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde yapılan son antrenmana Cihan dışında tüm futbolcular katıldı.Düz koşu ve ısınma hereketleri ile başlayan idman çift kale maçla tamamlandı.

 

 

Denizlisporlu futbolcular ve teknik heyet antrenmanın ardından maç için Bolu'ya hareket etti. 

 

 

Yeşil siyahlılar yarın Bolu'da son antrenmanını gerçekleştirecek ve kampa girecek.

 

 

Boluspor maçında sakatlığı süren Cihan forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.