Horoza Çivril ve Çal’dan destek...

SPOR 22.01.2019 - 15:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoza Çivril ve Çal’dan destek...

Denizlispor yönetimi akar gelir elde etmeye devam ediyor. Denizlispor’a maddi kaynak sağlamak için başlatılan projelerden biri olan bayrak projesini yürüten Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Denizli’yi karış karış dolaşıyor.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek;  Çal, Baklan ve Çivril’e yeşil siyahlıların şampiyonluk ateşini taşıdı, kulübe 52 bin 300 TL’lik maddi destek sağlandı. Her iki ilçeye toplamda 22 bayrak asılacak. İlk olarak Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret eden Özpek, burada Denizlispor’un son dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeşil siyahlıların bayrak kampanyasını anlatan Özpek, Başkan Akcan’dan da yeşil siyahlı kulübe destek olmasını, şampiyonluğa katkı vermesini istedi.     Çal’da da Denizlispor’un ilgi ile takip edildiğini belirten Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Denizlispor bu sezon hepimizi gururlandırıyor. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza tüm kent gibi bizler de gönülden inanıyoruz. Biz de her inanmış Denizlisporlu gibi ‘O sene bu sene’ diyoruz. Maddi manevi bu güne kadar üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da Denizlispor’un yanındayız. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bu heyecanı Denizli’ye yaşatan tüm yönetimi de tebrik ediyorum. Denizlispor’un yeri süper ligdir. Sezon sonunda orada olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.    

Denizlispor yönetimi akar gelir elde etmeye devam ediyor. Denizlispor’a maddi kaynak sağlamak için başlatılan projelerden biri olan bayrak projesini yürüten Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Denizli’yi karış karış dolaşıyor.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek;  Çal, Baklan ve Çivril’e yeşil siyahlıların şampiyonluk ateşini taşıdı, kulübe 52 bin 300 TL’lik maddi destek sağlandı. Her iki ilçeye toplamda 22 bayrak asılacak. İlk olarak Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret eden Özpek, burada Denizlispor’un son dönemdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeşil siyahlıların bayrak kampanyasını anlatan Özpek, Başkan Akcan’dan da yeşil siyahlı kulübe destek olmasını, şampiyonluğa katkı vermesini istedi.

 

 

Çal’da da Denizlispor’un ilgi ile takip edildiğini belirten Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Denizlispor bu sezon hepimizi gururlandırıyor. Sezon sonunda şampiyon olacağımıza tüm kent gibi bizler de gönülden inanıyoruz. Biz de her inanmış Denizlisporlu gibi ‘O sene bu sene’ diyoruz. Maddi manevi bu güne kadar üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bundan sonra da Denizlispor’un yanındayız. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan takımı ve teknik ekibi kutluyorum. Bu heyecanı Denizli’ye yaşatan tüm yönetimi de tebrik ediyorum. Denizlispor’un yeri süper ligdir. Sezon sonunda orada olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.