Horoza deplasman sponsoru!

SPOR 03.05.2018 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoza deplasman sponsoru!

Spor Toto 1. Lig’in son Haftasında Boluspor’a konuk olacak Denizlispor’da deplasman saha masraflarını Koruca Petrol İnşaat sahibi Halil Koruca üstlenecek.   Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın ricasını kıramayarak yabancı saha masraflarını karşılamayı kabul eden Halil Koruca, " Denizlispor Yönetim Kurulu büyük bir yükün altından başarılı olarak kalkmayı başardı. Bende küçükte olsa bir katkıda bulunmak istedim. Keşke herkes ilimizin markası olan Denizlispor'un kıymetini bilse" dedi.   Denizlispor Yönetim Kurulu adına Koruca'ya teşekkürlerini belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Sezon boyunca bize destek olan tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yok" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in son Haftasında Boluspor’a konuk olacak Denizlispor’da deplasman saha masraflarını Koruca Petrol İnşaat sahibi Halil Koruca üstlenecek.

 

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın ricasını kıramayarak yabancı saha masraflarını karşılamayı kabul eden Halil Koruca, " Denizlispor Yönetim Kurulu büyük bir yükün altından başarılı olarak kalkmayı başardı. Bende küçükte olsa bir katkıda bulunmak istedim. Keşke herkes ilimizin markası olan Denizlispor'un kıymetini bilse" dedi.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu adına Koruca'ya teşekkürlerini belirten Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Sezon boyunca bize destek olan tüm işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.