Horozda 3 eksik

SPOR 04.02.2019 - 14:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozda 3 eksik

Denizlispor, Hatay deplasmanından son dakika golüyle aldığı 1 puanın mutluluğunu yaşıyor.   Zorlu Hatyaspor maçının ardından 1 günlük tatile çıkan yeşil siyahlı ekip, yarın saat 16.00’da tesislerde toplanacak. 43 puanla liderlik koltuğuna kurulan horozlar, 21.hafta Pazar günü saat 19.00’da ağırlayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacak. Bu maçta babası vefat ettiği için özel izinle Nijerya’ya giden Lanre Kehinde, kart cezalısı olan Ziya Alkurt ve sakatlığı süren Muhammet Himmet forma giyemeyecek. Yönetim, beraberlik primini ise 7 bin 500 TL olarak belirledi. 

Denizlispor, Hatay deplasmanından son dakika golüyle aldığı 1 puanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Zorlu Hatyaspor maçının ardından 1 günlük tatile çıkan yeşil siyahlı ekip, yarın saat 16.00’da tesislerde toplanacak. 43 puanla liderlik koltuğuna kurulan horozlar, 21.hafta Pazar günü saat 19.00’da ağırlayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başlayacak. Bu maçta babası vefat ettiği için özel izinle Nijerya’ya giden Lanre Kehinde, kart cezalısı olan Ziya Alkurt ve sakatlığı süren Muhammet Himmet forma giyemeyecek. Yönetim, beraberlik primini ise 7 bin 500 TL olarak belirledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.