Horozda Başkan Çetin güven tazeledi...

SPOR 06.12.2018 - 19:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozda Başkan Çetin güven tazeledi...

Denizlispor’da Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleştirildi.Kongrede tek aday olan Mevcut Başkan Ali Çetin tekrar başkan seçildi.   Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu, Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, kulüp delegeleri ve taraftarlar katıldı.     Kongrenin divan başkanlığını Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu yaptı.     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kongrenin açılış konuşmasını Denizlispor Başkanı Ali Çetin yaptı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Çetin, daha güçlü bir yönetimle yola çıkmak için kongreye gitme kararı aldıklarını söyledi.      Çetin, “Kongremizi Denizlispor’un geleceği için aldık. 3 ayda bir kongre yapılmasın istiyoruz. 3 yılda bir yapılsın diye yemi yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Denizlispor’un başarısı için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Gel şeffaflık diyoruz. Eski ve yemi yönetimin tek hedefi şampiyonluk. Bir çok işe imza attık şehirde bunun farkında. Öyle olduğu için biletlerde bitiyor. İnşallah o sene bu sene olacak. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atila göreve geldiklerinden bu yana neler yaptıkları konusunda delegeleri bilgilendirildi. Konuşmaların ardından açık oylamaya geçildi.     491 üyenin 328’inin katıldığı genel kurulda yapılan açık oylamada Ali Çetin tekrar başkanlığa seçildi.   24 kişilik eski yönetimden sadece 12 ‘sinin yeni dönemde devam ettiği yönetim kurulu 15’e düşürüldü.   Denizlispor'da yeni dönemde 3 yeni değişim yaşandı. Uzun süredir görevde olan Mehmet Uz, Necip İrdem'in yer almadığı listede son dönemde reklam ve tanıtımdan sorumlu asbaşkanlık görevi yürüten Mustafa Demirkol da yeni listede yer almadı. Yeni listenin yeni isimleri ise Dr. Salih Özcan, Kaan Şanlıkan ve Can Cesur oldu. Denizlispor'da yeni dönemde yer alan isimler şu şekilde oluştu: Başkan : Ali Çetin, Taner Atilla, Engin Şahin, Ali Fırat, Nevzat Yakı, Hasan Önder, Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun, Fikret Onur, Muhammet Üstek, Yasin Özpek, Dr. Salih Özcan, Kaan Şanlıkan, Can Cesur, İsmail Bay.    

Denizlispor’da Olağanüstü Genel Kurul Gerçekleştirildi.Kongrede tek aday olan Mevcut Başkan Ali Çetin tekrar başkan seçildi.

 

Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu, Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticiler, kulüp delegeleri ve taraftarlar katıldı.

 

 

Kongrenin divan başkanlığını Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu yaptı.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Kongrenin açılış konuşmasını Denizlispor Başkanı Ali Çetin yaptı.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Çetin, daha güçlü bir yönetimle yola çıkmak için kongreye gitme kararı aldıklarını söyledi. 

 

 

Çetin, “Kongremizi Denizlispor’un geleceği için aldık. 3 ayda bir kongre yapılmasın istiyoruz. 3 yılda bir yapılsın diye yemi yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber Denizlispor’un başarısı için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Gel şeffaflık diyoruz. Eski ve yemi yönetimin tek hedefi şampiyonluk. Bir çok işe imza attık şehirde bunun farkında. Öyle olduğu için biletlerde bitiyor. İnşallah o sene bu sene olacak. Kongremiz hayırlı olsun” dedi.


Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atila göreve geldiklerinden bu yana neler yaptıkları konusunda delegeleri bilgilendirildi.

Konuşmaların ardından açık oylamaya geçildi.

 

 

491 üyenin 328’inin katıldığı genel kurulda yapılan açık oylamada Ali Çetin tekrar başkanlığa seçildi.

 

24 kişilik eski yönetimden sadece 12 ‘sinin yeni dönemde devam ettiği yönetim kurulu 15’e düşürüldü.

 

Denizlispor'da yeni dönemde 3 yeni değişim yaşandı. Uzun süredir görevde olan Mehmet Uz, Necip İrdem'in yer almadığı listede son dönemde reklam ve tanıtımdan sorumlu asbaşkanlık görevi yürüten Mustafa Demirkol da yeni listede yer almadı. Yeni listenin yeni isimleri ise Dr. Salih Özcan, Kaan Şanlıkan ve Can Cesur oldu.

Denizlispor'da yeni dönemde yer alan isimler şu şekilde oluştu:

Başkan : Ali Çetin, Taner Atilla, Engin Şahin, Ali Fırat, Nevzat Yakı, Hasan Önder, Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun, Fikret Onur, Muhammet Üstek, Yasin Özpek, Dr. Salih Özcan, Kaan Şanlıkan, Can Cesur, İsmail Bay.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.