Horozda futbolculara para müjdesi...

SPOR 13.12.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozda futbolculara para müjdesi...

Denizlispor Yönetiminden Karabük maçı öncesi futbolculara para müjdesi. Başkan Ali Çetin ve yönetimi, futbolcularla masaya oturup ödeme konusunda anlaşmaya vardı.    Başkan Yardımcısı Taner Atilla, futbolculara Karabükspor maçı öncesi toplamda 1 milyon TL’nin dağıtılacağını açıkladı. Başkan Yardımcısı Atilla ayrıca, diğer ödemeleri de kısa sürede düzenli bir şekilde ödeyeceklerini kaydetti.   Yönetim bağış toplamaya, çakmak ve bayrak satışlarını da sürdürüyor. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcıları Nevzat Yakı ile Taner Atilla’nın yanı sıra Asbaşkan Mahmut Akarsu toplamda 45 bin TL bağış topladı. Başkan Çetin, Denizlispor’a sahip çıkan Denizlililere teşekkür ederek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli bağışlar topladık. Şeaf bir mali tablo ile şehrimizin güvenini tekrar kazandık. Bağış yapanlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizlispor Yönetiminden Karabük maçı öncesi futbolculara para müjdesi. Başkan Ali Çetin ve yönetimi, futbolcularla masaya oturup ödeme konusunda anlaşmaya vardı. 

 

Başkan Yardımcısı Taner Atilla, futbolculara Karabükspor maçı öncesi toplamda 1 milyon TL’nin dağıtılacağını açıkladı. Başkan Yardımcısı Atilla ayrıca, diğer ödemeleri de kısa sürede düzenli bir şekilde ödeyeceklerini kaydetti.

 

Yönetim bağış toplamaya, çakmak ve bayrak satışlarını da sürdürüyor. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcıları Nevzat Yakı ile Taner Atilla’nın yanı sıra Asbaşkan Mahmut Akarsu toplamda 45 bin TL bağış topladı. Başkan Çetin, Denizlispor’a sahip çıkan Denizlililere teşekkür ederek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne çok önemli bağışlar topladık. Şeaf bir mali tablo ile şehrimizin güvenini tekrar kazandık. Bağış yapanlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.