Horozda moraller yerinde...

SPOR 22.12.2018 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozda moraller yerinde...

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında evinde İstanbulspor'u Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 yenen Denizlispor, devreyi 36 puanla 2'nci sırada bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.     Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında evinde İstanbulspor'u Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 yenen Denizlispor, devreyi 36 puanla 2'nci sırada bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.     Yıllar sonra Süper Lig potasında yer alıp taraftarını mest eden yeşil-siyahlılar, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde muhteşem bir seri yakaladı.Takımın başına 8'inci haftada geçen deneyimli teknik adam, yeşil-siyahlı ekibin başında çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Bu süreçte Afjet Afyonspor, Altay, Adanaspor, Boluspor, Giresunspor, Karabükspor ve İstanbulspor maçlarını kayıpsız geçen Denizlispor, sadece Balıkesirspor ve Gençlerbirliği ile berabere kaldı. Muhteşem bir seri yakalayan Ege ekibi, 2010-2011 sezonunda sonra ilk kez 17'nci haftayı Süper Lig potasında tamamlamayı başardı.      Kariyerinde Kardemir Karabükspor'u 2 kez Süper Lig'e çıkaran Yücel İldiz, aynı başarıyı Denizlispor'da da yaşamak istediğini söyledi.  

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında evinde İstanbulspor'u Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 yenen Denizlispor, devreyi 36 puanla 2'nci sırada bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Spor Toto 1'inci Lig'de ilk yarının son haftasında evinde İstanbulspor'u Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 yenen Denizlispor, devreyi 36 puanla 2'nci sırada bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

 

 

Yıllar sonra Süper Lig potasında yer alıp taraftarını mest eden yeşil-siyahlılar, teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde muhteşem bir seri yakaladı.Takımın başına 8'inci haftada geçen deneyimli teknik adam, yeşil-siyahlı ekibin başında çıktığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Bu süreçte Afjet Afyonspor, Altay, Adanaspor, Boluspor, Giresunspor, Karabükspor ve İstanbulspor maçlarını kayıpsız geçen Denizlispor, sadece Balıkesirspor ve Gençlerbirliği ile berabere kaldı. Muhteşem bir seri yakalayan Ege ekibi, 2010-2011 sezonunda sonra ilk kez 17'nci haftayı Süper Lig potasında tamamlamayı başardı. 

 

 

Kariyerinde Kardemir Karabükspor'u 2 kez Süper Lig'e çıkaran Yücel İldiz, aynı başarıyı Denizlispor'da da yaşamak istediğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.