Horozda yeni Teknik Direktör kim olacak?

SPOR 08.10.2018 - 10:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozda yeni Teknik Direktör kim olacak?

Spor Toto 1. Lig'de farklı Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Denizlispor'da gözler bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

Spor Toto 1. Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Denizlispor'da işler bir türlü yolunda gitmiyor.   Ligde kongre süreci yaşayan ardından futbolcuların antrenman boykotuyla sarsılan yeşil siyahlılarda tam herşey düzelecek derken Ümraniyespor maçı yenilgisi ve maçın ardından yapılan basın toplantısında Teknik Direktör Osman Özköylü'nün açıklamaları gündeme damga vurdu.   Basın toplantısında yönetimi suçlayan ve "Bu takımın önü karanlık" diyen Özköylü, "Devre arasında transfer tahtası kapanacak. Oyuncular 1 ay sonra Türkiye Futbol Federasyon'una başvuracak. Doğruları söylediğim için suçlu oluyorsam ben cezamı çekerim" açıklamasını yaptı.   Bu çıkışın ardından Özköylü'yle yollarını ayrıldığını belirten başkan yardımcısı Ali Fırat, Osman Özköylü'ye ateş püskürdü.Kongre öncesinde ve yönetimin oluşmasının ardından sürekli para mevzununun dile getirildiğini belirten Fırat teknik adamın sportif başarısının yanı sıra karakterli bir yapıya da sahip olması gerektiğini belirtti.   Osman Özköylü'ye şimdiye kadar 175 bin TL'nin yanı sıra tüm primlerini ödediklerini belirten Fırat yönetim olarak artık önlerine bakacaklarını kaydetti.   Denizlispor'da Osman Özköylü'yle yolların ayrılmasından sonra gözler yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Başkan yardımcısı Ali Fırat yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının bugüne alındığını ifade ederek teknik direktör konusunda karar vereceklerini söyledi.   Ellerinde 20'ye yakın aday olduğunu belirten Fırat bu rakamı 5'e indireceklerini ve teknik direktör konusunda aceleci davranmayacaklarını ifade etti.   Fırat "Önümüzde milli maç arası var.Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte karar vericez. 5 kişi ön plana çıkacak. Konuşulan ve bizimde gündemimizde olan isimler var. Ali Tandoğan, Koray Palaz, Bülent Ertuğrul ve birçok isim listemizde. Denizlispor'umuz için en doğru kararı vermek istiyoruz.Çok kaliteli bir kadroya sahibiz.Hedefimiz şampiyonluk." dedi.   Fırat ayrıca Özköylü'nün açıklamalarına yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından basın açıklamasıyla cevap vereceklerini ifade etti.
Spor Toto 1. Lig'de farklı Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası Teknik Direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Denizlispor'da gözler bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısına çevrildi.

Spor Toto 1. Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Denizlispor'da işler bir türlü yolunda gitmiyor.

 

Ligde kongre süreci yaşayan ardından futbolcuların antrenman boykotuyla sarsılan yeşil siyahlılarda tam herşey düzelecek derken Ümraniyespor maçı yenilgisi ve maçın ardından yapılan basın toplantısında Teknik Direktör Osman Özköylü'nün açıklamaları gündeme damga vurdu.

 

Basın toplantısında yönetimi suçlayan ve "Bu takımın önü karanlık" diyen Özköylü, "Devre arasında transfer tahtası kapanacak. Oyuncular 1 ay sonra Türkiye Futbol Federasyon'una başvuracak. Doğruları söylediğim için suçlu oluyorsam ben cezamı çekerim" açıklamasını yaptı.

 

Bu çıkışın ardından Özköylü'yle yollarını ayrıldığını belirten başkan yardımcısı Ali Fırat, Osman Özköylü'ye ateş püskürdü.Kongre öncesinde ve yönetimin oluşmasının ardından sürekli para mevzununun dile getirildiğini belirten Fırat teknik adamın sportif başarısının yanı sıra karakterli bir yapıya da sahip olması gerektiğini belirtti.

 

Osman Özköylü'ye şimdiye kadar 175 bin TL'nin yanı sıra tüm primlerini ödediklerini belirten Fırat yönetim olarak artık önlerine bakacaklarını kaydetti.

 

Denizlispor'da Osman Özköylü'yle yolların ayrılmasından sonra gözler yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Başkan yardımcısı Ali Fırat yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısının bugüne alındığını ifade ederek teknik direktör konusunda karar vereceklerini söyledi.

 

Ellerinde 20'ye yakın aday olduğunu belirten Fırat bu rakamı 5'e indireceklerini ve teknik direktör konusunda aceleci davranmayacaklarını ifade etti.

 

Fırat "Önümüzde milli maç arası var.Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte karar vericez. 5 kişi ön plana çıkacak. Konuşulan ve bizimde gündemimizde olan isimler var. Ali Tandoğan, Koray Palaz, Bülent Ertuğrul ve birçok isim listemizde. Denizlispor'umuz için en doğru kararı vermek istiyoruz.Çok kaliteli bir kadroya sahibiz.Hedefimiz şampiyonluk." dedi.

 

Fırat ayrıca Özköylü'nün açıklamalarına yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından basın açıklamasıyla cevap vereceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.