Horozkentli Kızlar Şampiyon...

SPOR 03.09.2016 - 13:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horozkentli Kızlar Şampiyon...

denizli haber / denizli 20 haber / Horozkentli Kızlar Şampiyon...

Denizli’yi Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Horozkentsporlu kızlar, finalde Kocaeli Harb-İş takımını 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ülke genelinde 89 takım arasında birinci olan sporcuları kutlayarak, “Denizli’yi bu gururu yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.   Denizli futbolunun yükselen yıldızı Horozkentspor yıldız bayan futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Denizli’deki ilk tur maçlarından birinci olarak ayrılan ve 2. Kademe maçlarını da başarıyla geçen Horozkentspor, İzmir’deki Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi. Türkiye genelinde 89 takım arasında mücadele eden Horozkentspor, finalde Kocaeli Harb-İş takımı ile karşılaştı. İzmir Atatürk Stadı 2 nolu yan sahada oynanan maçı 2-0 kazanan Horozkentspor, Türkiye’nin 1 numarası olmayı başardı. Denizli’yi gururlandıran kızlar şampiyonluk kupasını maçın hemen ardından aldılar. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentspor’un Denizli’yi başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, “Horozkentspor takımı büyük bir başarı elde etti. Ülke genelinde 89 takımın katıldığı Türkiye Yıldızlar Bayan Futbol Şampiyonası’nda bir numara olan takımı kutluyorum. Başta Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa yönetim kurulu üyeleri ve teknik adam ve sporcuları kutluyorum. Sporcuların ailelerini de bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Horozkent takımı Denizli’nin adını Türkiye’ye  duyurdu. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha kurulduğunun ilk yılında bu başarıyı elde eden Horozkentspor’un bu başarısını artırarak devam etmesini dilerim” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Horozkentli Kızlar Şampiyon...

Denizli’yi Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden Horozkentsporlu kızlar, finalde Kocaeli Harb-İş takımını 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, ülke genelinde 89 takım arasında birinci olan sporcuları kutlayarak, “Denizli’yi bu gururu yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Denizli futbolunun yükselen yıldızı Horozkentspor yıldız bayan futbol takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Denizli’deki ilk tur maçlarından birinci olarak ayrılan ve 2. Kademe maçlarını da başarıyla geçen Horozkentspor, İzmir’deki Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi. Türkiye genelinde 89 takım arasında mücadele eden Horozkentspor, finalde Kocaeli Harb-İş takımı ile karşılaştı. İzmir Atatürk Stadı 2 nolu yan sahada oynanan maçı 2-0 kazanan Horozkentspor, Türkiye’nin 1 numarası olmayı başardı. Denizli’yi gururlandıran kızlar şampiyonluk kupasını maçın hemen ardından aldılar. Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Horozkentspor’un Denizli’yi başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, “Horozkentspor takımı büyük bir başarı elde etti. Ülke genelinde 89 takımın katıldığı Türkiye Yıldızlar Bayan Futbol Şampiyonası’nda bir numara olan takımı kutluyorum. Başta Horozkentspor Başkanı Kamil Karabuğa yönetim kurulu üyeleri ve teknik adam ve sporcuları kutluyorum. Sporcuların ailelerini de bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Horozkent takımı Denizli’nin adını Türkiye’ye  duyurdu. Bundan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Daha kurulduğunun ilk yılında bu başarıyı elde eden Horozkentspor’un bu başarısını artırarak devam etmesini dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.