Horozkentspor'dan süper başlangıç...

SPOR 18.11.2018 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozkentspor'dan süper başlangıç...

Türkiye Kadınlar 3’üncü Ligi 7’nci Grupta mücadele eden Horozkentspor 2018-2019 sezonunun ilk maçında Yeni Burdurspor’u 15-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek lige muhteşem bir başlangıç yaptı.     Deplasmanda olmasına rağmen rakiplerine oranla çok üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlıların gollerini; Mesude (4), Gamze Deveci (3),İmren (3),Rabiya (2),Özge (2) ve Gamze Tan (1) attı.   Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek başta teknik heyet olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. İyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Aras “Kulüp olarak her alanda uyumlu ve başarıyı hedefleyen bir yapımız var. Ligin ilk maçında iyi bir oyun ve mücadele ile kazandığımız için çok mutluyuz. Amacımız Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu gün ilk adımı attık. İnşallah bu başarının devamı gelecektir”dedi.

Türkiye Kadınlar 3’üncü Ligi 7’nci Grupta mücadele eden Horozkentspor 2018-2019 sezonunun ilk maçında Yeni Burdurspor’u 15-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup ederek lige muhteşem bir başlangıç yaptı.
 

 

Deplasmanda olmasına rağmen rakiplerine oranla çok üstün bir oyun sergileyen yeşil siyahlıların gollerini; Mesude (4), Gamze Deveci (3),İmren (3),Rabiya (2),Özge (2) ve Gamze Tan (1) attı.


 
Başkan Yardımcısı Abdülbaki Aras iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirterek başta teknik heyet olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını dile getiren Aras “Kulüp olarak her alanda uyumlu ve başarıyı hedefleyen bir yapımız var. Ligin ilk maçında iyi bir oyun ve mücadele ile kazandığımız için çok mutluyuz. Amacımız Denizli’mizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu gün ilk adımı attık. İnşallah bu başarının devamı gelecektir”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.