Horozun kader haftaları...

SPOR 13.11.2018 - 15:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horozun kader haftaları...

Spor Toto 1. Lig’de fırtına gibi esen Denizlispor gözünü zirveye dikti.     Spor Toto 1. Lig’de uzun zaman sonra yeniden üst üste galibiyetler alan ve zirveye her maç daha yakınlaşan Denizlispor 13, 14 ve 15. Haftalarda birbirinden zorlu takımlarla mücadele edecek.   12. haftada ligin en güçlü ekiplerinden Boluspor zaferiyle kapatan yeşil siyahlılar lider durumda bulunan Gençlerbirliği’ne bir adım daha yaklaştı.    Yönetimden Teknik Heyete, futbolcusundan taraftara kadar camia tam bir birliktelik içinde.Yücel İldiz’in gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan yeşil siyahlılar ligin en çok gol atan takımı oldu.   Horozlar 12. Hafta sonunda rakip kalelere 22 gol kaydederken kalesinde ise 13 gole engel olamadı.     Son 4 maça bakıldığında ise Denizlispor, rakiplerine 10 gol atmayı başardı, kalesinde ise sadece 4  gol gördü.     Şu ana kadar oyun ve skor anlamında çok iyi bir konumda bulunan Horozların kaderi önünde oynayacağı 3 kritik maçla belli olacak.     Yeşil siyahlılar önündeki üç maçta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takımlarla mücadele edecek.     Horozlar milli maç arasının ardından 13. Hafta karşılaşmasında 25 Kasım Pazar günü saat 13.30’da sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Giresunspor ligde şuan 17 puanla 9. sırada olmasına karşın en güçlü ekiplerden biri.     Yeşil siyahlılar 14. Haftada ise 13 puanla 14. Sırada yer alan Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacak. Lider Gençlerbirliği’ne ilk yenilgisini tattıran ligin flaş ekiplerinden Balıkesirspor çıkış içinde.     Denizlispor 15. Haftada ise final niteliğinde bir maça çıkacak. Horozlar kendi sahasında şu ana kadar sadece bir karşılaşmada mağlup olan lider Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.   Oynayacağı bu üç kritik karşılaşma horozun kaderini belirleyecek.    

Spor Toto 1. Lig’de fırtına gibi esen Denizlispor gözünü zirveye dikti.

 

 

Spor Toto 1. Lig’de uzun zaman sonra yeniden üst üste galibiyetler alan ve zirveye her maç daha yakınlaşan Denizlispor 13, 14 ve 15. Haftalarda birbirinden zorlu takımlarla mücadele edecek.

 

12. haftada ligin en güçlü ekiplerinden Boluspor zaferiyle kapatan yeşil siyahlılar lider durumda bulunan Gençlerbirliği’ne bir adım daha yaklaştı.

 

 Yönetimden Teknik Heyete, futbolcusundan taraftara kadar camia tam bir birliktelik içinde.Yücel İldiz’in gelişiyle büyük bir çıkış yakalayan yeşil siyahlılar ligin en çok gol atan takımı oldu.

 

Horozlar 12. Hafta sonunda rakip kalelere 22 gol kaydederken kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

 

 

Son 4 maça bakıldığında ise Denizlispor, rakiplerine 10 gol atmayı başardı, kalesinde ise sadece 4  gol gördü.

 

 

Şu ana kadar oyun ve skor anlamında çok iyi bir konumda bulunan Horozların kaderi önünde oynayacağı 3 kritik maçla belli olacak.

 

 

Yeşil siyahlılar önündeki üç maçta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan takımlarla mücadele edecek.

 

 

Horozlar milli maç arasının ardından 13. Hafta karşılaşmasında 25 Kasım Pazar günü saat 13.30’da sahasında Giresunspor’u konuk edecek. Giresunspor ligde şuan 17 puanla 9. sırada olmasına karşın en güçlü ekiplerden biri.

 

 

Yeşil siyahlılar 14. Haftada ise 13 puanla 14. Sırada yer alan Balıkesirspor ile deplasmanda oynayacak. Lider Gençlerbirliği’ne ilk yenilgisini tattıran ligin flaş ekiplerinden Balıkesirspor çıkış içinde.

 

 

Denizlispor 15. Haftada ise final niteliğinde bir maça çıkacak. Horozlar kendi sahasında şu ana kadar sadece bir karşılaşmada mağlup olan lider Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

 

Oynayacağı bu üç kritik karşılaşma horozun kaderini belirleyecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.