HSK yaz kararnamesi: 780 hakim ve savcının görev yeri değişti

GÜNDEM 04.07.2017 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

HSK yaz kararnamesi: 780 hakim ve savcının görev yeri değişti

HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.

HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.   Son düzenlemelerin ardından yeni yapılanması tamamlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli ve idari yargıdaki  hakim ve savcıyla ilgili yaz kararnamesindeki son rötuşları yaptı. Kararname ile 780 hakim ve savcının yeri değişti. Aralarında il başsavcıları ve Ağır Ceza Mahkemesi başkanları da var. Bazı başsavcılar görevden alındı. Değişiklikleri Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek Twetter hesabından duyurdu.   Trafik kazasında kaybettiğimiz Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in yerine, Malatya Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı.   Kararname ile Denizli'de görev yapan 8 hakim ve savcı başka illerde görevlendirirken, Denizli'ye 6 isim atandı. Kazada kaybettiğimiz Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in eşi Hakim Hatıran Alper, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine getirildi.   DENİZLİ'DEN GİDEN HAKİM VE SAVCILAR Denizli'de kararname ile  görev yerleri değiştirilen hakim ve savcılar ise şöyle; Hakim Hatıran Alper, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine Hakim Ünal Yalçınkaya, İzmir Hakimliğine Hakim Uğur Desteci, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı'na Hakim Semra Demirer, Adana Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Niyazi Yar,  Antalya Cumhuriyet Savcılığına Denizli Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kara, Adana Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine Denizli Cumhuriyet Savcısı Abdullah Güney, Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.   DENİZLİ'YE GELEN HAKİM VE SAVCILAR Kararname ile Denizli'de görevlendirilen hakim ve savcılar ise şöyle; Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na Antalya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Bakırtaş, Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na İstanbul Hakimi Seyda Hoşkür Başyiğit, Denizli Hakimliği'ne Hatay Hakimi Özgür Türksever, Denizli Hakimliği'ne İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bilen Başyiğit, Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. 
HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.

HSK 1. Dairesince yaz kararnamesi çalışması tamamlandı. Kararnameye göre; 780 hakim ve savcının yeri değişti, Bazı başsavcılar görevden alındı. Söz konusu kararnameyi Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek duyurdu.

 

Son düzenlemelerin ardından yeni yapılanması tamamlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), adli ve idari yargıdaki  hakim ve savcıyla ilgili yaz kararnamesindeki son rötuşları yaptı. Kararname ile 780 hakim ve savcının yeri değişti. Aralarında il başsavcıları ve Ağır Ceza Mahkemesi başkanları da var. Bazı başsavcılar görevden alındı.

Değişiklikleri Adalet Bakanlığı Müsteşarı ve HSK üyesi Kenan İpek Twetter hesabından duyurdu.

 

Trafik kazasında kaybettiğimiz Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in yerine, Malatya Başsavcısı Ergül Yılmaz atandı.

 

Kararname ile Denizli'de görev yapan 8 hakim ve savcı başka illerde görevlendirirken, Denizli'ye 6 isim atandı. Kazada kaybettiğimiz Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper'in eşi Hakim Hatıran Alper, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine getirildi.

 

DENİZLİ'DEN GİDEN HAKİM VE SAVCILAR

Denizli'de kararname ile  görev yerleri değiştirilen hakim ve savcılar ise şöyle;

Hakim Hatıran Alper, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine

Hakim Ünal Yalçınkaya, İzmir Hakimliğine

Hakim Uğur Desteci, Adana Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı'na

Hakim Semra Demirer, Adana Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine

Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Niyazi Yar,  Antalya Cumhuriyet Savcılığına

Denizli Cumhuriyet Savcısı Ahmet Kara, Adana Bölge Adliye Mahkemesi üyeliğine

Denizli Cumhuriyet Savcısı Abdullah Güney, Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

 

DENİZLİ'YE GELEN HAKİM VE SAVCILAR

Kararname ile Denizli'de görevlendirilen hakim ve savcılar ise şöyle;

Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı'na

Antalya Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Halil İbrahim Bakırtaş, Denizli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na

İstanbul Hakimi Seyda Hoşkür Başyiğit, Denizli Hakimliği'ne

Hatay Hakimi Özgür Türksever, Denizli Hakimliği'ne

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bilen Başyiğit, Denizli Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.