Hurda otomobiller cayır cayır yandı

ASAYİŞ 12.07.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hurda otomobiller cayır cayır yandı

Denizli Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesi’nde hurda halinde olan otomobiller cayır cayır yanarak kül oldu.     Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi 2023 sokakta bulunan araç deposunda bilinmeyen bir sebepten dolayı hurda halinde olan bir otomobilde yangın çıktı. Gece meydana gelen olayda yangın büyüyerek diğer otomobile de sıçradı. Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri ihbar üzerine yangının yaşandığı depoya intikal etti. İtfaiye ekiplerikısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahele ederek söndürdü. 2 adet hurda otomobil kül olurken, yangının etrafa yayılmaması için çaba sarfedildi.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.      

Denizli Merkezefendi ilçesi Akçeşme Mahallesi’nde hurda halinde olan otomobiller cayır cayır yanarak kül oldu.

 

 

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi 2023 sokakta bulunan araç deposunda bilinmeyen bir sebepten dolayı hurda halinde olan bir otomobilde yangın çıktı. Gece meydana gelen olayda yangın büyüyerek diğer otomobile de sıçradı. Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri ihbar üzerine yangının yaşandığı depoya intikal etti.

İtfaiye ekiplerikısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahele ederek söndürdü. 2 adet hurda otomobil kül olurken, yangının etrafa yayılmaması için çaba sarfedildi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.