Hurşit Türkay Solonu Coşturdu

SANAT 25.09.2019 - 09:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hurşit Türkay Solonu Coşturdu

Denizli’nin sevilen Anadolu Folk Rock Müziği sanatçısı Hurşit Türkay, geçtiğimiz günlerde katıldığı yaren gecesinde seslendirdiği şarkı ile büyük beğeni topladı. Pozitif Kalkınma Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi de olan Türkay, çok yakında sanat dünyası adına bomba haberlerle çıkacağının müjdesini verdi.   Denizli’de çıkardığı başarılı eserlerle ününü Türkiye’ye duyuran Anadolu Folk Rock Müziği sanatçısı Hurşit Türkay, özgün müzik tarzı ve başarılı çalışmalarıyla her konserinde dikkatleri toplamayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde YARENDER’in düzenlediği "Yaren Sofrası Şiir ve Türkü Gecesi" 'nde seslendirdiği “Akşam Olunca” parçasıyla adeta salonu coşturan Türkay, şarkısını tamamlaması ile birlikte seyirciden alkış topladı.      TÜRKAY’DAN İDDİALI SÖZLER Pozitif Kalkınma Derneği (POZDER) Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi de olan Türkay, onlarca yıllık müzik tecrübesi ve birikimini sanat dünyası ile paylaşacağını söyledi. Sanatçının popüler olmak için değil halkı aydınlatmak için var olduğunu düşünen Türkay, çok yakında bomba haberlerin hayranlarını beklediğini söyledi.    

Denizli’nin sevilen Anadolu Folk Rock Müziği sanatçısı Hurşit Türkay, geçtiğimiz günlerde katıldığı yaren gecesinde seslendirdiği şarkı ile büyük beğeni topladı. Pozitif Kalkınma Derneği Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi de olan Türkay, çok yakında sanat dünyası adına bomba haberlerle çıkacağının müjdesini verdi.

 

Denizli’de çıkardığı başarılı eserlerle ününü Türkiye’ye duyuran Anadolu Folk Rock Müziği sanatçısı Hurşit Türkay, özgün müzik tarzı ve başarılı çalışmalarıyla her konserinde dikkatleri toplamayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde YARENDER’in düzenlediği "Yaren Sofrası Şiir ve Türkü Gecesi" 'nde seslendirdiği “Akşam Olunca” parçasıyla adeta salonu coşturan Türkay, şarkısını tamamlaması ile birlikte seyirciden alkış topladı. 

 

 

TÜRKAY’DAN İDDİALI SÖZLER

Pozitif Kalkınma Derneği (POZDER) Kültür ve Sanat Komisyonu üyesi de olan Türkay, onlarca yıllık müzik tecrübesi ve birikimini sanat dünyası ile paylaşacağını söyledi. Sanatçının popüler olmak için değil halkı aydınlatmak için var olduğunu düşünen Türkay, çok yakında bomba haberlerin hayranlarını beklediğini söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.