Hüseyin Bağ, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

GÜNDEM 10.04.2018 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Hüseyin Bağ, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.   “Kamu düzenini sağlamak, Milletin can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kutsal görevlerini layıkıyla yerine getirmeyi amaç edinmiş; Millet olarak yaşadığımız en zor zamanlarda, vatanımızın bütünlüğü ve halkımızın güven ortamının tahsisi konusunda canlarını feda etmekten çekinmemiştir.   Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden, güneyine halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan Polis Teşkilatı’nın, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de huzurlu bir toplumun inşa edilmesinde önemli yapı taşlarından biri olacağına inancım tamdır.   Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şükranlarımı sunuyorum. Anayasamızın kendilerine verilen yasal hakları çerçevesinde, insanların demokratik hak ve özgürlüklerinin korunması ve gözetilmesi hususunda mesai kavramı olmaksızın görevlerini yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerinle kutlarken, Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına bu kutsal görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyorum.    Selam ve Saygılarımla.”

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

“Kamu düzenini sağlamak, Milletin can ve mal güvenliğini korumak için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kutsal görevlerini layıkıyla yerine getirmeyi amaç edinmiş; Millet olarak yaşadığımız en zor zamanlarda, vatanımızın bütünlüğü ve halkımızın güven ortamının tahsisi konusunda canlarını feda etmekten çekinmemiştir.

 

Ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden, güneyine halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan Polis Teşkilatı’nın, dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de huzurlu bir toplumun inşa edilmesinde önemli yapı taşlarından biri olacağına inancım tamdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şükranlarımı sunuyorum. Anayasamızın kendilerine verilen yasal hakları çerçevesinde, insanların demokratik hak ve özgürlüklerinin korunması ve gözetilmesi hususunda mesai kavramı olmaksızın görevlerini yerine getiren Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerinle kutlarken, Polis Teşkilatımızın değerli mensuplarına bu kutsal görevlerinde muvaffakiyetler temenni ediyorum. 

 

Selam ve Saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.