Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi İçin Protokol İmzalandı

DENİZLİ 19.01.2018 - 17:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Huzurevi Yaşlı Bakım Ve Rehabilitasyon Merkezi İçin Protokol İmzalandı

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Hayırsever Hasan Erdoğan arasında Çal Makbule-Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Devri ve İşletmesine İlişkin İşbirliği protokolü Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.   Çal Kaymakamlığı Makam Odasında gerçekleşen protokol törenine; Valimiz Hasan Karahan, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Hayırsever Hasan Erdoğan ve hayırseverin eşi katıldı.   Valimiz Hasan Karahan protokolün Çal ilçesi ve İlimize hayırlı olmasını dileyerek, Çal ilçemize Huzurevi kazandırılmasına katkıda bulunan Hayırsever Hasan Erdoğan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Huzurevini de ziyaret etti.  

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Hayırsever Hasan Erdoğan arasında Çal Makbule-Hasan Erdoğan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Devri ve İşletmesine İlişkin İşbirliği protokolü Valimiz Hasan Karahan’ın katıldığı törenle imzalandı.

 

Çal Kaymakamlığı Makam Odasında gerçekleşen protokol törenine; Valimiz Hasan Karahan, Çal Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Süleyman Erdoğan, Hayırsever Hasan Erdoğan ve hayırseverin eşi katıldı.

 

Valimiz Hasan Karahan protokolün Çal ilçesi ve İlimize hayırlı olmasını dileyerek, Çal ilçemize Huzurevi kazandırılmasına katkıda bulunan Hayırsever Hasan Erdoğan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek Huzurevini de ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.