İbrahim Sadri'den Şiir Rüzgarı

SANAT 07.01.2017 - 09:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İbrahim Sadri'den Şiir Rüzgarı

Şiir ustası ve tiyatrocu İbrahim Sadri, Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonunda "Memleketim Merhaba” programıyla Denizlililerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, “Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri” adlı program kapsamında organize edilen ''İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba'' isimli şiir dinletisi, 05 Ocak 2017 Perşembe günü Denizli’de gerçekleşti. Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan programda okullardan gelen gençler salonu doldurdu.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İbrahim Sadri ve ekibi vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirleri seslendirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ve Okul Müdürleri programı birlikte izledi. Coşkulu kalabalık zaman zaman şiirlere ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik etti.     DENİZLİLİ GENÇLER TAM NOT ALDI Sanatçı İbrahim Sadri programda sahneye Denizlili iki genci davet etti. Gençlik Merkezi gönüllüsü gençlerden Mehmet Koçak, “30 Kuş” adlı eseri söylerken, Özge Oral adlı genç, türkü okuyarak programa eşlik etti. Gençlerin performansı salondakilerce ayakta alkışlandı. Halk Eğitim Merkezinde ki programın ardından İbrahim Sadri, Gençlik Merkezinde yer alan has odada gençlerle bir araya gelip sohbet etti.   
Şiir ustası ve tiyatrocu İbrahim Sadri, Gençlik ve Spor Bakanlığının organizasyonunda "Memleketim Merhaba” programıyla Denizlililerle buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, “Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri” adlı program kapsamında organize edilen ''İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba'' isimli şiir dinletisi, 05 Ocak 2017 Perşembe günü Denizli’de gerçekleşti. Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapılan programda okullardan gelen gençler salonu doldurdu.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İbrahim Sadri ve ekibi vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirleri seslendirdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ve Okul Müdürleri programı birlikte izledi. Coşkulu kalabalık zaman zaman şiirlere ellerinde Türk Bayraklarıyla eşlik etti.

 

 

DENİZLİLİ GENÇLER TAM NOT ALDI

Sanatçı İbrahim Sadri programda sahneye Denizlili iki genci davet etti. Gençlik Merkezi gönüllüsü gençlerden Mehmet Koçak, “30 Kuş” adlı eseri söylerken, Özge Oral adlı genç, türkü okuyarak programa eşlik etti. Gençlerin performansı salondakilerce ayakta alkışlandı. Halk Eğitim Merkezinde ki programın ardından İbrahim Sadri, Gençlik Merkezinde yer alan has odada gençlerle bir araya gelip sohbet etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.