İbrahim Sadri Gençlerle Buluşacak

SANAT 03.01.2017 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İbrahim Sadri Gençlerle Buluşacak

"Memlekete Merhaba" programı ile şiir ustası ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri, 5 Ocak Perşembe günü saat 14.30'da Denizli'de gençlerle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, “Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri” adlı program kapsamında organize edilen ''İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba'' isimli şiir dinletisi 05 Ocak 2017 Perşembe günü Denizli’de olacak. Denizli Lisesi bahçesinde bulunan Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda saat 14.30'da başlayacak programı herkes ücretsiz izleyebilecek.   İBRAHİM SADRİ KİMDİR?   1963 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Sadri, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdikten sonra yedi yıl tiyatroyla uğraştı. Turnelere çıkarak Anadolu'yu yakından tanıma imkânı buldu. Çeşitli gazete ve dergilerde yazı ve şiirleri yayımlandı. Radyo ve televizyonlarda programcılık ve sunuculuk yaptı. Halen bir özel televizyonda program yapmaktadır. Şiir ve tiyatro kasetleri de bulunan şairin, şiir kitapları da mevcuttur. "Adam Gibi" adlı eseri, İbrahim Sadri'nin 1998'den beri devam ettirdiği çalışmaları arasında kendinden en çok söz ettireni oldu.   SEVİLEN ŞİİRLERİNİ SESLENDİRECEK 05 Ocak Perşembe günü Denizli’ye şiir ziyafeti sunacak İbrahim Sadri, “Memleketim Merhaba” programında vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirlerini seslendirilecek. 
"Memlekete Merhaba" programı ile şiir ustası ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri, 5 Ocak Perşembe günü saat 14.30'da Denizli'de gençlerle buluşacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, “Gençlik Merkezleri Hasbihal Gençlik Sohbetleri” adlı program kapsamında organize edilen ''İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba'' isimli şiir dinletisi 05 Ocak 2017 Perşembe günü Denizli’de olacak. Denizli Lisesi bahçesinde bulunan Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda saat 14.30'da başlayacak programı herkes ücretsiz izleyebilecek.

 

İBRAHİM SADRİ KİMDİR?

 

1963 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Sadri, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdikten sonra yedi yıl tiyatroyla uğraştı. Turnelere çıkarak Anadolu'yu yakından tanıma imkânı buldu. Çeşitli gazete ve dergilerde yazı ve şiirleri yayımlandı. Radyo ve televizyonlarda programcılık ve sunuculuk yaptı. Halen bir özel televizyonda program yapmaktadır. Şiir ve tiyatro kasetleri de bulunan şairin, şiir kitapları da mevcuttur. "Adam Gibi" adlı eseri, İbrahim Sadri'nin 1998'den beri devam ettirdiği çalışmaları arasında kendinden en çok söz ettireni oldu.

 

SEVİLEN ŞİİRLERİNİ SESLENDİRECEK

05 Ocak Perşembe günü Denizli’ye şiir ziyafeti sunacak İbrahim Sadri, “Memleketim Merhaba” programında vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirlerini seslendirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.