İç savaşa hazırlıklar için saldırılar başlatılacak

DİĞER 05.08.2016 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İç savaşa hazırlıklar için saldırılar başlatılacak

denizli haber / denizli 20 haber / İç savaşa hazırlıklar için saldırılar başlatılacak

Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni  ve Ortadoğu Uzmanı İbrahim Karagül, “ İç savaşa hazırlık için saldırılar başlatılacak” başlıklı bugünkü yazısında FETÖ/PDY terör örgütü, AB, ABD ve birçok dış güçlerin Türkiye’ye savaş açtığını belirtti.   Gizli şekilde destek verdikleri FETÖ/PDY örgütüne AB ülkeleri ve ABD, şimdi açıkça destek verdiğini belirten Karagül, “15 Temmuz, onların bütün kanlı senaryolarına karşı tarihin akışını değiştirecek, bir milat olacaktır” dedi.   İbrahim Karagülün, iç savaşa hazırlık için saldırılar başlatılacak, yazısından bir kısmı şöyle;     İç savaşa hazırlık için saldırılar başlayacak.. Bu yüzden bizler, “bu iş bitmedi, devam edecek” düşüncesindeyiz. Darbeci bazı unsurlar bir sonraki aşama için geri çekildi, bekletiliyor. Ama bundan sonra “iç savaş ortamı oluşturmaya dönük” operasyonlar başlayacak. Sansasyonel suikastler, korku yayacak saldırılar başlayacak. O çete mensuplarının her biri birer intihar saldırganına dönüşecek, bazıları bulunduğu yerde kendini patlatacak. Belki mabetlere saldırılar olacak. Camilere, cemevlerine, tarikat merkezlerine saldırılar yapılacak. Belki Türkiye'nin sembolleri vurulacak. İnfial için, toplumsal çatışma alanları oluşturmak için, kimlik savaşları başlatmak için, milleti birbirine boğazlatmak için saldırılar düzenlenecek. Sadece korku yaymak için değil, milletimizi umutsuzluğa teslim edecek girişimler olacak. 15 Temmuz milat olacak Bu yüzden 15 Temmuz'u sadece “darbe” olarak görmeyin, diyorum. Bu tarih, Türkiye'ye yönelik açık saldırıların başladığı tarihtir. Bir tür savaş ilanıdır. Yakın coğrafyaya bakın, dağılan ülkelere bakın, kadim şehirlerimizin dramlarına bakın, yüzyıllarca aynı sokakta yaşayanların nasıl birbirini boğazladığına bakın. Bütün bunlar onların projesiydi. İşte bu felaketi Türkiye içine servis etmeye çalışıyorlar. 15 Temmuz'da Türkiye için, milletimiz için, hepimiz için müthiş bir mücadele tarihi başladı. Artık her şeyi, her ülkeyi sorgulayacağız. Sokak sokak çatışma senaryoları planlayanlara karşı sokak sokak direniş haritaları oluşturacağız. Zihinlerinizi özgür, iradenizi sağlam tutun Bazılarının süslü, tepeden bakan konuşmaları, analizleri sizi aldatmasın. Gerçekle yüzleşme, gerçeklere göre hazırlık yapma zamanı. Ataletin ve basiretsizliğin ölümcül olduğunu çoktan anladık. 15 Temmuz, onların bütün kanlı senaryolarına karşı tarihin akışını değiştirecek, bir milat olacaktır. Bu millet bu başarıyı yine Anadolu'da gösterecektir. Asla pes etmek, umutsuzluğa kapılmak yok. Bu son İstiklal Savaşı kazanılacak ve bu ülke üzerindeki vesayet hesapları ebediyyen yok edilecektir. Yeter ki zihinlerinizi özgür, iradenizi sağlam tutun, kalbinizi vatan sevgisiyle doldurun…
denizli haber / denizli 20 haber / İç savaşa hazırlıklar için saldırılar başlatılacak

Yenişafak Genel Yayın Yönetmeni  ve Ortadoğu Uzmanı İbrahim Karagül, “ İç savaşa hazırlık için saldırılar başlatılacak” başlıklı bugünkü yazısında FETÖ/PDY terör örgütü, AB, ABD ve birçok dış güçlerin Türkiye’ye savaş açtığını belirtti.

 

Gizli şekilde destek verdikleri FETÖ/PDY örgütüne AB ülkeleri ve ABD, şimdi açıkça destek verdiğini belirten Karagül, “15 Temmuz, onların bütün kanlı senaryolarına karşı tarihin akışını değiştirecek, bir milat olacaktır” dedi.

 

İbrahim Karagülün, iç savaşa hazırlık için saldırılar başlatılacak, yazısından bir kısmı şöyle;

 

 

İç savaşa hazırlık için saldırılar başlayacak..

Bu yüzden bizler, “bu iş bitmedi, devam edecek” düşüncesindeyiz. Darbeci bazı unsurlar bir sonraki aşama için geri çekildi, bekletiliyor. Ama bundan sonra “iç savaş ortamı oluşturmaya dönük” operasyonlar başlayacak. Sansasyonel suikastler, korku yayacak saldırılar başlayacak. O çete mensuplarının her biri birer intihar saldırganına dönüşecek, bazıları bulunduğu yerde kendini patlatacak.

Belki mabetlere saldırılar olacak. Camilere, cemevlerine, tarikat merkezlerine saldırılar yapılacak. Belki Türkiye'nin sembolleri vurulacak. İnfial için, toplumsal çatışma alanları oluşturmak için, kimlik savaşları başlatmak için, milleti birbirine boğazlatmak için saldırılar düzenlenecek. Sadece korku yaymak için değil, milletimizi umutsuzluğa teslim edecek girişimler olacak.

15 Temmuz milat olacak

Bu yüzden 15 Temmuz'u sadece “darbe” olarak görmeyin, diyorum. Bu tarih, Türkiye'ye yönelik açık saldırıların başladığı tarihtir. Bir tür savaş ilanıdır. Yakın coğrafyaya bakın, dağılan ülkelere bakın, kadim şehirlerimizin dramlarına bakın, yüzyıllarca aynı sokakta yaşayanların nasıl birbirini boğazladığına bakın. Bütün bunlar onların projesiydi. İşte bu felaketi Türkiye içine servis etmeye çalışıyorlar.

15 Temmuz'da Türkiye için, milletimiz için, hepimiz için müthiş bir mücadele tarihi başladı. Artık her şeyi, her ülkeyi sorgulayacağız. Sokak sokak çatışma senaryoları planlayanlara karşı sokak sokak direniş haritaları oluşturacağız.

Zihinlerinizi özgür, iradenizi sağlam tutun

Bazılarının süslü, tepeden bakan konuşmaları, analizleri sizi aldatmasın. Gerçekle yüzleşme, gerçeklere göre hazırlık yapma zamanı. Ataletin ve basiretsizliğin ölümcül olduğunu çoktan anladık.

15 Temmuz, onların bütün kanlı senaryolarına karşı tarihin akışını değiştirecek, bir milat olacaktır. Bu millet bu başarıyı yine Anadolu'da gösterecektir. Asla pes etmek, umutsuzluğa kapılmak yok. Bu son İstiklal Savaşı kazanılacak ve bu ülke üzerindeki vesayet hesapları ebediyyen yok edilecektir. Yeter ki zihinlerinizi özgür, iradenizi sağlam tutun, kalbinizi vatan sevgisiyle doldurun…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.