İçişleri Bakanı Soylu: Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek

GÜNDEM 06.08.2020 - 12:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İçişleri Bakanı Soylu: Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek

İçişleri Bakanı Süleymen Soylu, "Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım" dedi. "Denetimler bugün akşama kadar devam edecek. Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek" diyen Soylu, sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin de "Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok" açıklamasında bulundu.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilde gerçekleştirilen koronavirüs denetimleriyle ilgili açıklama yaptı. Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle:   Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım.   Denetimler bugün akşama kadar devam edecek. Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek.   Terör operasyonu yapmıyoruz. Hep beraber bilinçli olmayı ortaya koymaya çalışıyoruz. Vatandaşa tuzak kurup ceza verme anlayışı içinde değiliz   2-3 ay öncesinde yaşadıklarımızla karşılaşmayalım   SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK MI? Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok.  

İçişleri Bakanı Süleymen Soylu, "Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım" dedi. "Denetimler bugün akşama kadar devam edecek. Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek" diyen Soylu, sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin de "Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok" açıklamasında bulundu.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 81 ilde gerçekleştirilen koronavirüs denetimleriyle ilgili açıklama yaptı.

Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

 

Dünyada ikinci dalganın geldiği noktasında bir değerlendirme var. Aynı durumla biz de karşılaşmayalım. Kendi kontrolümüzü kendimiz yapalım.

 

Denetimler bugün akşama kadar devam edecek. Cumartesi ve pazar günü ekiplerimiz düğün ve nişanları denetleyecek.

 

Terör operasyonu yapmıyoruz. Hep beraber bilinçli olmayı ortaya koymaya çalışıyoruz. Vatandaşa tuzak kurup ceza verme anlayışı içinde değiliz

 

2-3 ay öncesinde yaşadıklarımızla karşılaşmayalım

 

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAK MI?

Böyle bir şey söz konusu değil, gündemimizde de yok.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.