İçsişleri Bakanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

DENİZLİ 20.08.2017 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İçsişleri Bakanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

İçişleri Bakanlığı'nın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Yayımlanan kararname ile Denizli'de görev değişiklikleri oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Denizli'den iki vali yardımcısı, bir kaymakam ve bir kaymakam adayının görev yerleri değişti.   Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç Malatya Vali Yardımcılığı'na, Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan Eskişehir Vali Yardımcılığı'na,Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk Tavas Kaymakamlığı'na, Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Uğur Tutkan Dörtdivan Kaymakamlığı'na, Güney Kaymakamı Sertaç Kırçuval Mengen Kaymakamlığı'na atandı.
İçişleri Bakanlığı'nın atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.Yayımlanan kararname ile Denizli'de görev değişiklikleri oldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karara göre Denizli'den iki vali yardımcısı, bir kaymakam ve bir kaymakam adayının görev yerleri değişti.

 

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç Malatya Vali Yardımcılığı'na, Denizli Vali Yardımcısı İsmail Soykan Eskişehir Vali Yardımcılığı'na,Eleşkirt Kaymakamı Recep Öztürk Tavas Kaymakamlığı'na, Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Uğur Tutkan Dörtdivan Kaymakamlığı'na, Güney Kaymakamı Sertaç Kırçuval Mengen Kaymakamlığı'na atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.