İdlib'deki Saldırıda Yaralalanlardan Biri Denizlili Teğmen

ASAYİŞ 04.02.2020 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İdlib'deki Saldırıda Yaralalanlardan Biri Denizlili Teğmen

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde Saldırıda,7 asker ve 1 sivil personel şehit oldu, 5 askerin de yaralandığını duyurduğu  olayda 1 yaralının Denizli Tavaslı olduğu ortaya çıktı.   Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde saldırıda, 7 asker ve 1 sivil personel şehit olduğu. 5 askerinde de yaralandığını duyurdu. Meydana g elen hain saldırıda yaralanan 5 asker arasında bir askerimizin de Tavaslı olduğu öğrenildi. Tavas'ın Balkıcalı Mahallesi'nden olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Teğmen Veli Ötken olduğu ortaya çıktı. Teğmen Veli Ötken'in Hatay Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğu ve son durumunun iyi olduğu kaydedildi. 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde Saldırıda,7 asker ve 1 sivil personel şehit oldu, 5 askerin de yaralandığını duyurduğu  olayda 1 yaralının Denizli Tavaslı olduğu ortaya çıktı.

 

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) İdlib'de rejim unsurları tarafından yapılan yoğun topçu atışı neticesinde saldırıda, 7 asker ve 1 sivil personel şehit olduğu. 5 askerinde de yaralandığını duyurdu. Meydana g elen hain saldırıda yaralanan 5 asker arasında bir askerimizin de Tavaslı olduğu öğrenildi. Tavas'ın Balkıcalı Mahallesi'nden olduğu öğrenilen 29 yaşındaki Teğmen Veli Ötken olduğu ortaya çıktı. Teğmen Veli Ötken'in Hatay Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğu ve son durumunun iyi olduğu kaydedildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.