İftar bereketi Zeytinköy'e taşındı

DENİZLİ 15.05.2019 - 14:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İftar bereketi Zeytinköy'e taşındı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar buluşmasında konuşan Başkan Osman Zolan, "Eğer bir ve beraber olursak, kol kola girersek aşamayacağımız engel, yapamayacağımız iş yoktur" dedi.   Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. Zeytinköy Mahallesi Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar buluşmasında konuşan Başkan Zolan, "Çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Bu manevi havayı Ramazanımızın güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Allah’ım bu güzelliğimizi daim eylesin. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Eğer bir ve beraber olursak, kol kola girersek aşamayacağımız engel, yapamayacağımız iş yoktur. Allah’ım yolumuzu açık etsin" dedi.     "Hizmet destanları yazmaya devam edelim"   Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara ara vermeksizin devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "31 Mart’ta yapılan seçimler sonrasında Allah’ın izni, sizlerin desteği ile 5 yıl daha sizlere Avni Örki Başkanımızla birlikte hizmet etme fırsatı verdiniz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca güzellikler üzerine güzellik koymaya, hizmet destanlarımızı hep beraber yazmaya inşallah devam edelim. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Yarınımız bugünden daha güzel olsun" diye konuştu.     Başkan Örki’den birlik ve beraberlik mesajı   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise konuşmasında, iftar programını düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Ramazanın bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.       

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar buluşmasında konuşan Başkan Osman Zolan, "Eğer bir ve beraber olursak, kol kola girersek aşamayacağımız engel, yapamayacağımız iş yoktur" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel iftar sofrası Zeytinköy Mahallesi’nde kuruldu. Zeytinköy Mahallesi Pazaryeri'nde düzenlenen iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftara gelen vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların ramazanını tebrik etti. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği iftar buluşmasında konuşan Başkan Zolan, "Çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Bu manevi havayı Ramazanımızın güzelliğini hep beraber yaşıyoruz. Allah’ım bu güzelliğimizi daim eylesin. İnşallah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Eğer bir ve beraber olursak, kol kola girersek aşamayacağımız engel, yapamayacağımız iş yoktur. Allah’ım yolumuzu açık etsin" dedi.

 


 

"Hizmet destanları yazmaya devam edelim"

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara ara vermeksizin devam edeceklerini kaydeden Başkan Osman Zolan, "31 Mart’ta yapılan seçimler sonrasında Allah’ın izni, sizlerin desteği ile 5 yıl daha sizlere Avni Örki Başkanımızla birlikte hizmet etme fırsatı verdiniz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca güzellikler üzerine güzellik koymaya, hizmet destanlarımızı hep beraber yazmaya inşallah devam edelim. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Yarınımız bugünden daha güzel olsun" diye konuştu.

 

 

Başkan Örki’den birlik ve beraberlik mesajı

 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise konuşmasında, iftar programını düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, "Ramazanın bereketini paylaşmaya devam ediyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.