İHA'dan “15 Temmuz" fotoğraf sergisi

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2018 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İHA'dan “15 Temmuz" fotoğraf sergisi

İhlas Haber Ajansı (İHA) Denizli İl Temsilciliği tarafından Merkezefendi Belediyesinin ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle bir fotoğraf sergisi açıldı.  İHA Denizli İl Temsilciliği ve Merkezefendi Belediyesi işbirliğiyle 60’a yakın fotoğraftan oluşan sergi, Ornaz Vadisi’nde açıldı. Serginin açılış törenine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ve davetliler katıldı. Açılış töreni sonrası protokol üyeleri sergiyi gezerek, İHA Denizli İl Temsilcisi Gökten Ceylan ve İHA muhabiri Ali İbileme’den sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgi aldılar. Ceylan, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan İHA muhabirlerinin 15 Temmuz hain darbe gecesi yaşananları çoğu zaman canları pahasına ölümsüzleştirmek için fedakarca görev yaptıklarını söyledi. Ceylan, sergideki fotoğrafların o gece yaşanan acı ve dehşet ile birlikte kahramanlık ve milli iradenin en güzel örnekleri olduğunu sözlerine ekledi.    Büyük beğeni toplayan sergi, fotoğrafların tek tek incelenmesinin ardından sona erdi. Açılış töreninin ardından vatandaşlar da sergiyi gezdiler.  “Fotoğraflar her şeyi anlatıyor”  Merkezefendi Kaymakamı Görücü de, İHA’ya sergide yer alan fotoğraflardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:  “Fotoğraflar her şeyi gayet güzel anlatıyor. Tabii bu millet 15 Temmuz'dan önce daha ne badireler atlattı. Ama bu millet içerisinde bulunduğu bu coğrafyadan dolayı bu tür olayları her zaman yaşamıştır. 15 Temmuz da bunun en son örneği. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi yok etmek, parçalamak isteyen ve devletimizi yıkmak isteyenlere karşı milletçe vermiş olduğumuz birlik ve beraberlik mücadelemizden zaferle çıkılmıştır. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Bunu unutmadık ve unutturmayacağız. Vatandaşlarımızın görmesi açısından sizlerin yani İHA’nın böyle bir sergiyi açması son derece önemli.”  Açılışı yapılan serginin gece geç saatlere kadar açık olacağı belirtildi.       

İhlas Haber Ajansı (İHA) Denizli İl Temsilciliği tarafından Merkezefendi Belediyesinin ev sahipliğinde 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü nedeniyle bir fotoğraf sergisi açıldı. 


İHA Denizli İl Temsilciliği ve Merkezefendi Belediyesi işbirliğiyle 60’a yakın fotoğraftan oluşan sergi, Ornaz Vadisi’nde açıldı. Serginin açılış törenine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ve davetliler katıldı. Açılış töreni sonrası protokol üyeleri sergiyi gezerek, İHA Denizli İl Temsilcisi Gökten Ceylan ve İHA muhabiri Ali İbileme’den sergide yer alan fotoğraflar hakkında bilgi aldılar. Ceylan, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan İHA muhabirlerinin 15 Temmuz hain darbe gecesi yaşananları çoğu zaman canları pahasına ölümsüzleştirmek için fedakarca görev yaptıklarını söyledi. Ceylan, sergideki fotoğrafların o gece yaşanan acı ve dehşet ile birlikte kahramanlık ve milli iradenin en güzel örnekleri olduğunu sözlerine ekledi. 

 


Büyük beğeni toplayan sergi, fotoğrafların tek tek incelenmesinin ardından sona erdi. Açılış töreninin ardından vatandaşlar da sergiyi gezdiler. 



“Fotoğraflar her şeyi anlatıyor” 


Merkezefendi Kaymakamı Görücü de, İHA’ya sergide yer alan fotoğraflardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: 
“Fotoğraflar her şeyi gayet güzel anlatıyor. Tabii bu millet 15 Temmuz'dan önce daha ne badireler atlattı. Ama bu millet içerisinde bulunduğu bu coğrafyadan dolayı bu tür olayları her zaman yaşamıştır. 15 Temmuz da bunun en son örneği. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizi yok etmek, parçalamak isteyen ve devletimizi yıkmak isteyenlere karşı milletçe vermiş olduğumuz birlik ve beraberlik mücadelemizden zaferle çıkılmıştır. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Bunu unutmadık ve unutturmayacağız. Vatandaşlarımızın görmesi açısından sizlerin yani İHA’nın böyle bir sergiyi açması son derece önemli.” 


Açılışı yapılan serginin gece geç saatlere kadar açık olacağı belirtildi. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.