İHH’dan “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” programı

DENİZLİ 11.04.2018 - 18:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İHH’dan “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” programı

Denizli Genç İHH, Doğu Guta, İdlip ve Afrin’de yaşananlara konu alan “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” adlı bir program düzenledi.   PAÜ Konge Merkezi’nde düzenlenen programa; Genç İHH Genel Başkanı Fatih Yazıcı, A Haber Muhabiri Ata Gündüz Kurşun sunumda bulunurken, Sanatçı Ömer Karaoğlu, birbirinden güzel ilahi ve ezgileri ile geceye renk kattı. Cedide Abalıoğlu İ.H.L. Öğrencilerinden Yasir Kaplan ile M.Emin Korkmaz şiirleriyle salonu dolduran Denizlili vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattılar.   Programa çok sayıda siyasi, STK Başkanları, Kurum Müdürleri ve Gençlerin katıldığı görüldü.     Güzel sesiyle okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Furkan Demirci Hoca salonda bulunanları duygulandırdı. Denizli’mizden yetişen Sanatçı Alpaslan Kaya’nın okuduğu “Elma Kokusu Nasıldır Bilirmisin” şiiriyle insanların gözyaşı döktüğü programda, Mehmet Sami Sürücüoğlu’nun muhteşem sunumları programa damga vurdu.     Düzenlenen program ile ilgili açıklama bulunan Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay; “Doğu Guta’da binlerce mülteci kardeşimiz saldırılar sonucunda, İdlip Bölgesindeki çadır kentlere sığınmak zorunda kaldılar. Bizlerde buralarda yaşananlara dikkat çekmek amacıyla “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” adlı bir program düzenledik. Şimdiye kadar Mazlum Coğrafyaya 21 Tır Yardım Malzemesi gönderdiklerini, bugün ve sonrasında elde edilen bağışlarla Doğu Guta, İdlip ve Afrin’deki kardeşlerimize Yardım Malzemesi göndereceklerini belirten Adem Kalay; vatandaşların ve STK’ların bu çalışmalara destek vermelerini istedi.   İHH Üniversite Öğrenci Topluluk Başkanı Miray Sert ise; “Bizlere destekte bulunan herkese minnet borçlu olduklarını ve bizleri desteklesinler ki, Mazlum Kardeşlerimize Yardım Eli uzatmaya devam edelim dedi.   Programa katılanlara Tablo hediye edilirken, Emeklerinden dolayı İHH Kadın Kollarından Hakime Teke ile İHH Ailesinden olan Mehmet Güzel’e Plaket verilerek program sonlandı.    

Denizli Genç İHH, Doğu Guta, İdlip ve Afrin’de yaşananlara konu alan “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” adlı bir program düzenledi.

 

PAÜ Konge Merkezi’nde düzenlenen programa; Genç İHH Genel Başkanı Fatih Yazıcı, A Haber Muhabiri Ata Gündüz Kurşun sunumda bulunurken, Sanatçı Ömer Karaoğlu, birbirinden güzel ilahi ve ezgileri ile geceye renk kattı. Cedide Abalıoğlu İ.H.L. Öğrencilerinden Yasir Kaplan ile M.Emin Korkmaz şiirleriyle salonu dolduran Denizlili vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattılar.

 

Programa çok sayıda siyasi, STK Başkanları, Kurum Müdürleri ve Gençlerin katıldığı görüldü.

 

 

Güzel sesiyle okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Furkan Demirci Hoca salonda bulunanları duygulandırdı. Denizli’mizden yetişen Sanatçı Alpaslan Kaya’nın okuduğu “Elma Kokusu Nasıldır Bilirmisin” şiiriyle insanların gözyaşı döktüğü programda, Mehmet Sami Sürücüoğlu’nun muhteşem sunumları programa damga vurdu.

 

 

Düzenlenen program ile ilgili açıklama bulunan Denizli Genç İHH Başkanı Adem Kalay; “Doğu Guta’da binlerce mülteci kardeşimiz saldırılar sonucunda, İdlip Bölgesindeki çadır kentlere sığınmak zorunda kaldılar. Bizlerde buralarda yaşananlara dikkat çekmek amacıyla “Ümmet Coğrafyası ve Yetimler” adlı bir program düzenledik.

Şimdiye kadar Mazlum Coğrafyaya 21 Tır Yardım Malzemesi gönderdiklerini, bugün ve sonrasında elde edilen bağışlarla Doğu Guta, İdlip ve Afrin’deki kardeşlerimize Yardım Malzemesi göndereceklerini belirten Adem Kalay; vatandaşların ve STK’ların bu çalışmalara destek vermelerini istedi.

 

İHH Üniversite Öğrenci Topluluk Başkanı Miray Sert ise; “Bizlere destekte bulunan herkese minnet borçlu olduklarını ve bizleri desteklesinler ki, Mazlum Kardeşlerimize Yardım Eli uzatmaya devam edelim dedi.

 

Programa katılanlara Tablo hediye edilirken, Emeklerinden dolayı İHH Kadın Kollarından Hakime Teke ile İHH Ailesinden olan Mehmet Güzel’e Plaket verilerek program sonlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.