İHH'nın her işi iyilik güzellik

YAŞAM 11.09.2018 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İHH'nın her işi iyilik güzellik

İşimiz Gücümüz;'' İyilik, Güzellik" diyerek yolda kalanın, mazlumun, ezilenin yanında olmak için vargücüyle çalışan İHH, Arama Kurtarma Ekibi Projesini İçişleri Bakanlığına onaylatarak Denizli halkının hizmetine sundu.   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak şunları söyledi.İHH olarak kardeşlerimizle birlikte Arama Kurtarma Ekibi kurarak, doğal afetler, deprem vb, gibi olağanüstü durumlardan dolayı Acil Yardım faaliyetinde bulunma kararı aldık. Bu düşüncemizi Devletimizin ilgili birimleriyle istişare ettik. Afad İl Müdürlüğümüz önderliğinde Denizli Valiliğimizce Protokol imzaladık. Afad İl Müdürlüğü tarafından eğitimlerimizi aldık. Akabinde de bu konuyu projelendirdik. İçişleri Bakanlığımıza projemizi Gönderdik Yaklaşık 80.000,00 Türk Liralık Projemiz İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanınca, Dernekler İl Müdürlüğü önderliğinde Denizli Valiliğimizce Sözleşme İmzalayarak projemizi hayata geçirdik. Denizli İHH Arama Kurtarma Birim Başkanlığına, uzun yıllar profesyonel hakemlik yapan Serdar Çiftçi kardeşimiz getirildi. Konu ile ilgili tüm eğitimlerini ve belgelerini alan Adem Özen kardeşimizde Proje Sorumluluğuna getirildi. Arama Kurtarma Ekibi ile sürekli istişarelerde bulunarak neleri yapabilirizi gündemimize aldık. Diyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, Denizli İHH Arama Kurtarma Birimimizin Denizli'mize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz dedi. Denizli İHH Arama Kurtarma Birim Başkanı Serdar Çiftçi ile Proje Sorumlusu Adem Özen de, vargücümüzle yolunu kaybedenlerin, ezilenlerin ve mazlumların yanında olmak için çalışacaklarını söylediler.

İşimiz Gücümüz;'' İyilik, Güzellik" diyerek yolda kalanın, mazlumun, ezilenin yanında olmak için vargücüyle çalışan İHH, Arama Kurtarma Ekibi Projesini İçişleri Bakanlığına onaylatarak Denizli halkının hizmetine sundu.

 


Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak şunları söyledi.İHH olarak kardeşlerimizle birlikte Arama Kurtarma Ekibi kurarak, doğal afetler, deprem vb, gibi olağanüstü durumlardan dolayı Acil Yardım faaliyetinde bulunma kararı aldık.
Bu düşüncemizi Devletimizin ilgili birimleriyle istişare ettik. Afad İl Müdürlüğümüz önderliğinde Denizli Valiliğimizce Protokol imzaladık.


Afad İl Müdürlüğü tarafından eğitimlerimizi aldık. Akabinde de bu konuyu projelendirdik. İçişleri Bakanlığımıza projemizi Gönderdik Yaklaşık 80.000,00 Türk Liralık Projemiz İçişleri Bakanlığı tarafından onaylanınca, Dernekler İl Müdürlüğü önderliğinde Denizli Valiliğimizce Sözleşme İmzalayarak projemizi hayata geçirdik.


Denizli İHH Arama Kurtarma Birim Başkanlığına, uzun yıllar profesyonel hakemlik yapan Serdar Çiftçi kardeşimiz getirildi. Konu ile ilgili tüm eğitimlerini ve belgelerini alan Adem Özen kardeşimizde Proje Sorumluluğuna getirildi.
Arama Kurtarma Ekibi ile sürekli istişarelerde bulunarak neleri yapabilirizi gündemimize aldık. Diyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak, Denizli İHH Arama Kurtarma Birimimizin Denizli'mize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyoruz dedi.
Denizli İHH Arama Kurtarma Birim Başkanı Serdar Çiftçi ile Proje Sorumlusu Adem Özen de, vargücümüzle yolunu kaybedenlerin, ezilenlerin ve mazlumların yanında olmak için çalışacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.