İHH Yetim Dayanışma Gününde Buluştu

DENİZLİ 14.05.2018 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İHH Yetim Dayanışma Gününde Buluştu

Denizli İHH Yetim Dayanışma Günü etkinliği kapsamında İHH Gönüllüleriyle ve Yetim Çocuklarla Beyaz İnci Düğün Salonu’nda kahvaltıda buluştu.   Siyasi parti temsilcileri, Milletvekili aday adaylarının, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı program coşkulu ve duygu dolu anlara sahne oldu.     Programda hakkında bilgi veren Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak, “Bizler Denizli İHH Olarak,”Yetim Gülerse, Dünya Güler” sloganıyla yola çıktık. Bunun içindir ki, Denizli’mizde bulunan 150 yetim çocuğumuzu yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle giyindirdik. Akabinden çocuklarımızla Beyaz İnci Düğün Salonunda kahvaltıda bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadık. Onlarla doyasıya eğlendik. Onlar bize şehitlerimizin ve Ümmetin emanetidirler” dedi.   Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak, programımıza katkılarıyla destek veren tüm sponsor kuruluş, firma ve bağışçılarımıza çok teşekkür ettiklerini söyledi. “Kim bir yetimin başını okşamak isterse İHH çalışmalarımıza buyursun gelsinler” dedi.     KIVRAK TEŞEKKÜR ETTİ Kıvrak , “Programımıza, muhteşem sunuculuğuyla katkı veren Sayın Mehmet Güzel Kardeşimize, ezgileriyle bizleri coşturan Sayın Alpaslan Kaya Kardeşimize, yaptığı dua ile bizleri duygulandıran minik kızımız Raziye Canata’a, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Doğu Türkistan’lı hafız kardeşimiz Yusuf Yangın’a en kalbi şükran’larımızı sunuyoruz. Ayrıca programımızda, İHH Genel Başkan Yardımcısı Reşat Başer, Genç İHH Hanımlar Başkanımız Büşra Açıkgöz, Yetim Başkanı Goncagül Yılıdız ile Hanım Kolları Başkanımız Cennet Oturak’ada selamlama konuşmalarıyla bizlere duygu dolu anlar yaşattıklarını söyleyerek onlara da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.     Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak son olarak, Allah Denizli’mizin kadirşinas ve yardımsever insanlarından razı olsun dedi.   Yetim çocuklar adına verilen kahvaltı sonrası, programa katılan çocuklara yönelik oyun ve eğlenceler düzenledi. Çocuklar gönüllerince eğlendiler.      

Denizli İHH Yetim Dayanışma Günü etkinliği kapsamında İHH Gönüllüleriyle ve Yetim Çocuklarla Beyaz İnci Düğün Salonu’nda kahvaltıda buluştu.

 

Siyasi parti temsilcileri, Milletvekili aday adaylarının, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı program coşkulu ve duygu dolu anlara sahne oldu.

 

 

Programda hakkında bilgi veren Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak, “Bizler Denizli İHH Olarak,”Yetim Gülerse, Dünya Güler” sloganıyla yola çıktık. Bunun içindir ki, Denizli’mizde bulunan 150 yetim çocuğumuzu yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle giyindirdik. Akabinden çocuklarımızla Beyaz İnci Düğün Salonunda kahvaltıda bir araya gelerek unutulmaz anlar yaşadık. Onlarla doyasıya eğlendik. Onlar bize şehitlerimizin ve Ümmetin emanetidirler” dedi.

 

Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak, programımıza katkılarıyla destek veren tüm sponsor kuruluş, firma ve bağışçılarımıza çok teşekkür ettiklerini söyledi. “Kim bir yetimin başını okşamak isterse İHH çalışmalarımıza buyursun gelsinler” dedi.

 

 

KIVRAK TEŞEKKÜR ETTİ

Kıvrak , “Programımıza, muhteşem sunuculuğuyla katkı veren Sayın Mehmet Güzel Kardeşimize, ezgileriyle bizleri coşturan Sayın Alpaslan Kaya Kardeşimize, yaptığı dua ile bizleri duygulandıran minik kızımız Raziye Canata’a, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle Doğu Türkistan’lı hafız kardeşimiz Yusuf Yangın’a en kalbi şükran’larımızı sunuyoruz. Ayrıca programımızda, İHH Genel Başkan Yardımcısı Reşat Başer, Genç İHH Hanımlar Başkanımız Büşra Açıkgöz, Yetim Başkanı Goncagül Yılıdız ile Hanım Kolları Başkanımız Cennet Oturak’ada selamlama konuşmalarıyla bizlere duygu dolu anlar yaşattıklarını söyleyerek onlara da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Denizli İHH Genel Sekreteri Fatih Kıvrak son olarak, Allah Denizli’mizin kadirşinas ve yardımsever insanlarından razı olsun dedi.

 

Yetim çocuklar adına verilen kahvaltı sonrası, programa katılan çocuklara yönelik oyun ve eğlenceler düzenledi. Çocuklar gönüllerince eğlendiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.