İhracatın Yıldızları, ödüllerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den alacak

EKONOMİ 30.03.2018 - 11:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İhracatın Yıldızları, ödüllerini Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’den alacak

31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 16.00 ‘da Dedeman Park Otel Denizli 'de düzenlenecek olan DENİB “ 2016-2017 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde DENİB üyesi 79 firma ödülün sahibi olacak. İhracat şampiyonlarının ödüllerini Ekonomi Bakanım Nihat Zeybekci verecek.   “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde en fazla ihracat gerçekleştiren üye firmalara ödül vereceklerini belirten TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ödül Töreni’nde geçmiş yıllarda olduğu gibi DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştiren Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı-ihracatçı firmalara ödül verileceğini söyledi.   Kocasert, yaklaşık 200 ülkeye yıllık 3 milyar dolar üzerinde ihracat yapan, tüm olumsuzluklara rağmen ihracatını arttırmayı başaran ihracatçılarımızı motive etmek, ihracatçılarımızın Türk ekonomisine, istihdamına, büyümesine verdiği katkının kamuoyunda daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel hale gelen "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" ile ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu.   Söz konusu törene, DENİB üyelerinin yanı sıra diğer İhracatçı Birliklerinin Başkan ve üyeleri, Denizli protokolü, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.

31 Mart 2018 Cumartesi günü saat 16.00 ‘da Dedeman Park Otel Denizli 'de düzenlenecek olan DENİB “ 2016-2017 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde DENİB üyesi 79 firma ödülün sahibi olacak. İhracat şampiyonlarının ödüllerini Ekonomi Bakanım Nihat Zeybekci verecek.

 

“İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde en fazla ihracat gerçekleştiren üye firmalara ödül vereceklerini belirten TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ödül Töreni’nde geçmiş yıllarda olduğu gibi DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştiren Denizli ve Uşak’ta faaliyet gösteren imalatçı-ihracatçı firmalara ödül verileceğini söyledi.

 

Kocasert, yaklaşık 200 ülkeye yıllık 3 milyar dolar üzerinde ihracat yapan, tüm olumsuzluklara rağmen ihracatını arttırmayı başaran ihracatçılarımızı motive etmek, ihracatçılarımızın Türk ekonomisine, istihdamına, büyümesine verdiği katkının kamuoyunda daha net bir şekilde anlaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlediğimiz geleneksel hale gelen "İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" ile ödüllendireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Söz konusu törene, DENİB üyelerinin yanı sıra diğer İhracatçı Birliklerinin Başkan ve üyeleri, Denizli protokolü, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılım sağlaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.