İKİ FARKLI KONU

DİĞER 15.08.2016 - 10:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İKİ FARKLI KONU

denizli haber / denizli 20 haber / İKİ FARKLI KONU

BİRİNCİ KONU 15 Temmuz darbe kalkışması o günden beri hala zihnimizde ve tarihte de kara leke olarak yer edindi. Ve bu olayı sonsuza dek millet olarak unutmayıp, çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağız. Nasıl ki Japonya ülkesi, Hiroşima ve Nakasaki şehirlerine ABD tarafından atılan atom bombasının izlerini hala bıkmadan gençlerine anlatıyorsa…   İKİNCİ KONU Biraz farklı konulara değinelim istedim zamanı da geldi artık… Marah, sevimli, düşündüren gülümseten konular olsun… Konumuz, Sosyal Medya… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / İKİ FARKLI KONU

BİRİNCİ KONU

15 Temmuz darbe kalkışması o günden beri hala zihnimizde ve tarihte de kara leke olarak yer edindi. Ve bu olayı sonsuza dek millet olarak unutmayıp, çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağız. Nasıl ki Japonya ülkesi, Hiroşima ve Nakasaki şehirlerine ABD tarafından atılan atom bombasının izlerini hala bıkmadan gençlerine anlatıyorsa…

 

İKİNCİ KONU

Biraz farklı konulara değinelim istedim zamanı da geldi artık… Marah, sevimli, düşündüren gülümseten konular olsun… Konumuz, Sosyal Medya…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.