İki Gazi ve On Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası Verildi

DENİZLİ 18.01.2018 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki Gazi ve On Şehit Yakınına Devlet Övünç Madalyası Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyaları Denizli’de iki gazi ile on şehit yakınına düzenlenen törenle Vali Hasan Karahan tarafından verildi.   Polisevinde gerçekleşen törene Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Devlet Övünç Madalyası alacak olan şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.       Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası teslim töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, Cumhurbaşkanının tevcih ettiği Devlet Övünç Madalyalarını kendilerine iletmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası tevcih edilen şehitlerimize ve gazilerimize vatanımıza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Canlarıyla kanlarıyla hizmet eden vatan evlatlarına en yüksek düzeyde takdir etmek ve onların hatıralarını ebediyete kadar yaşatmak adına Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyasını takdim etmek için sizlerin de katılımıyla bu programı gerçekleştiriyoruz. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, geride kalan aile ve yakınlarına da Allah sabırlar versin. Siz gazilerimize de uzun ömürler nasip etsin. Onların emanetlerini sonsuza kadar sahip çıkacağız ve bayrağımızı sonsuza dek dalgalandıracağız. Ülkemiz bir ateş çemberinin içinde ama bizim bu birlik ve beraberliğimiz,  siz şehit yakınlarımızın gözlerindeki kararlılık ve irade gerçekten bizi gururlandırıyor. Hepinizden Allah razı olsun ” dedi.     Vali Hasan Karahan’ın konuşmasının ardından, iki gazi ve on şehit yakınına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası Vali Karahan tarafından verildi.   Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri törenin ardından şehit aileleri ve yakınları ile bir süre sohbet etti.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyaları Denizli’de iki gazi ile on şehit yakınına düzenlenen törenle Vali Hasan Karahan tarafından verildi.

 

Polisevinde gerçekleşen törene Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Gülsezen, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Devlet Övünç Madalyası alacak olan şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.  

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası teslim töreninde konuşan Vali Hasan Karahan, Cumhurbaşkanının tevcih ettiği Devlet Övünç Madalyalarını kendilerine iletmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası tevcih edilen şehitlerimize ve gazilerimize vatanımıza yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz. Canlarıyla kanlarıyla hizmet eden vatan evlatlarına en yüksek düzeyde takdir etmek ve onların hatıralarını ebediyete kadar yaşatmak adına Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyasını takdim etmek için sizlerin de katılımıyla bu programı gerçekleştiriyoruz. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, geride kalan aile ve yakınlarına da Allah sabırlar versin. Siz gazilerimize de uzun ömürler nasip etsin. Onların emanetlerini sonsuza kadar sahip çıkacağız ve bayrağımızı sonsuza dek dalgalandıracağız. Ülkemiz bir ateş çemberinin içinde ama bizim bu birlik ve beraberliğimiz,  siz şehit yakınlarımızın gözlerindeki kararlılık ve irade gerçekten bizi gururlandırıyor. Hepinizden Allah razı olsun ” dedi.

 

 

Vali Hasan Karahan’ın konuşmasının ardından, iki gazi ve on şehit yakınına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevcih edilen Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası Vali Karahan tarafından verildi.

 

Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri törenin ardından şehit aileleri ve yakınları ile bir süre sohbet etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.