İki hafta önce açılan çukur kapatılmayı bekliyor

DENİZLİ 12.11.2016 - 08:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki hafta önce açılan çukur kapatılmayı bekliyor

denizli haber / denizli 20 haber / İki hafta önce açılan çukur kapatılmayı bekliyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde çalışmalar nedeniyle yol üzerinde açık bırakılan çukur, tehlikeye neden oluyor. İddiaya göre iki hafta önce kazılan yol kapatılmayı bekliyor.   Denizli’nin birçok yerinde başlatılan yol ve alt yapı çalışmaları, sürücüleri ve vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor.   Merkezefendi İlçesi Göveçlik yolu üzerinde iki metre kare genişliğindeki kazılan yolun iki haftadır aynı şekilde kalması vatandaşları isyan ettirdi. Kazı çalışması yapılan bu yolun İş Adamları Endüstri Meslek Lisesi Okulu’na giden yol olduğu belirtildi. Kazı çalışması yapılan yolun tam viraj kısmında açılan çukur herhangi bir kazaya sebebiyet verebileceği ihtimaline karşılık, vatandaşlar yetkililere seslenerek bu çukurun biran önce kapatılmasını istiyor.   Sosyal Medya hesabından bu görüntüyü paylaşan bir vatandaş, iki defa belediyeyi aramasına rağmen hala gelip yapılmadığını iddia etti. Öğrencilerinde bu yolu kullanması nedeniyle olası bir kazada kötü sonuçların olabileceği belirtilirken, sürücüler zaman zaman kaza tehlikesi atlattıklarını dile getirdiler. Şimdi vatandaşlar bu yolda açılan çukurun ne zaman kapatılacağını merakla beklerken paylaşılan resim altına ilginç yorumlarda yapıldı.    
denizli haber / denizli 20 haber / İki hafta önce açılan çukur kapatılmayı bekliyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde çalışmalar nedeniyle yol üzerinde açık bırakılan çukur, tehlikeye neden oluyor. İddiaya göre iki hafta önce kazılan yol kapatılmayı bekliyor.

 

Denizli’nin birçok yerinde başlatılan yol ve alt yapı çalışmaları, sürücüleri ve vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

 

Merkezefendi İlçesi Göveçlik yolu üzerinde iki metre kare genişliğindeki kazılan yolun iki haftadır aynı şekilde kalması vatandaşları isyan ettirdi. Kazı çalışması yapılan bu yolun İş Adamları Endüstri Meslek Lisesi Okulu’na giden yol olduğu belirtildi. Kazı çalışması yapılan yolun tam viraj kısmında açılan çukur herhangi bir kazaya sebebiyet verebileceği ihtimaline karşılık, vatandaşlar yetkililere seslenerek bu çukurun biran önce kapatılmasını istiyor.

 

Sosyal Medya hesabından bu görüntüyü paylaşan bir vatandaş, iki defa belediyeyi aramasına rağmen hala gelip yapılmadığını iddia etti. Öğrencilerinde bu yolu kullanması nedeniyle olası bir kazada kötü sonuçların olabileceği belirtilirken, sürücüler zaman zaman kaza tehlikesi atlattıklarını dile getirdiler.

Şimdi vatandaşlar bu yolda açılan çukurun ne zaman kapatılacağını merakla beklerken paylaşılan resim altına ilginç yorumlarda yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.