İki İlçede 2 araç yangını

DENİZLİ 11.11.2016 - 10:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki İlçede 2 araç yangını

denizli haber / denizli 20 haber / İki İlçede 2 araç yangını

Pamukkale ve Merkezefendi İlçesi’nde dün gece iki ayrı noktada meydana gelen araç yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Her iki araçta kullanılmaz hale geldi.   Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde seyir halindeki 20 AUY 17 plakalı otomobil motor kısmından alev aldı. Atatürk Caddesinde meydana gelen olayda sürücü ve ailesi can kaybı yaşamadan olayı atlattı. Seyir halinde ki Otomobilin motor kısmından birden alevler yükselmesiyle sürücü aracı durdurup araçta bulunan 5 kişi can havli ile kendilerini dışarı attı. 2'si Çocuk 2'si bayan olmak üzere sürücü ile birlikte 5 kişi yara almadan olayı ucuz atlattı. Çevredekilerin de yardımıyla araca ilk müdahale edildi. Ardından motorize polisler ve Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri de olaya müdahale etti.  Kısar sürede yangına müdahale eden Kayalık İtfaiye şube ekipleri yangını söndürdü.   Merkezefendi İlçesi 29 Ekim Bulvarı üzerinde meydana gelen yangını ise seyir halindeki otomobilin motor kısmında önce dumanlar çıktı. Dumanı fark eden sürücü aracı durdurarak aşağı indi. Kısa sürede alev alan otomobil yangını itfaiye ekiplerine haber verildi. Çıkan yangına müdahale etmek için olay yerine gelen Bahçelievler İtfaiye şube ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Her iki otomobilde çıkan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, iki araçta da maddi hasar meydana geldi.       Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli haber / denizli 20 haber / İki İlçede 2 araç yangını

Pamukkale ve Merkezefendi İlçesi’nde dün gece iki ayrı noktada meydana gelen araç yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Her iki araçta kullanılmaz hale geldi.

 

Pamukkale ilçesi Topraklık Mahallesi’nde seyir halindeki 20 AUY 17 plakalı otomobil motor kısmından alev aldı. Atatürk Caddesinde meydana gelen olayda sürücü ve ailesi can kaybı yaşamadan olayı atlattı. Seyir halinde ki Otomobilin motor kısmından birden alevler yükselmesiyle sürücü aracı durdurup araçta bulunan 5 kişi can havli ile kendilerini dışarı attı. 2'si Çocuk 2'si bayan olmak üzere sürücü ile birlikte 5 kişi yara almadan olayı ucuz atlattı. Çevredekilerin de yardımıyla araca ilk müdahale edildi. Ardından motorize polisler ve Denizli Büyükşehir İtfaiye ekipleri de olaya müdahale etti.  Kısar sürede yangına müdahale eden Kayalık İtfaiye şube ekipleri yangını söndürdü.

 

Merkezefendi İlçesi 29 Ekim Bulvarı üzerinde meydana gelen yangını ise seyir halindeki otomobilin motor kısmında önce dumanlar çıktı. Dumanı fark eden sürücü aracı durdurarak aşağı indi. Kısa sürede alev alan otomobil yangını itfaiye ekiplerine haber verildi. Çıkan yangına müdahale etmek için olay yerine gelen Bahçelievler İtfaiye şube ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Her iki otomobilde çıkan yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

 

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.