İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

DENİZLİ 08.04.2017 - 11:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Denizli Acıpayam İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması ile trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bugün sabah saatlerinde yağışlı havanın da etkisi ile 20 AZD 07 ve 20 R 7520 plakalı otomobiller Acıpayam Aliveren Mahallesi Aktaş Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilin sürücüsünün sağlık durumlarının iyi olduğu ancak her iki otomobilde de maddi hasar meydana geldiği belirtildi.   Çameli- Acıpayam karayolunda kaza nedeniyle kısa süreliğine ulaşım aksadı. Kaza yapan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılması ile yol ulaşıma açıldı.    Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Denizli Acıpayam İlçesi'nde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması ile trafik kazası meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bugün sabah saatlerinde yağışlı havanın da etkisi ile 20 AZD 07 ve 20 R 7520 plakalı otomobiller Acıpayam Aliveren Mahallesi Aktaş Mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki otomobilin sürücüsünün sağlık durumlarının iyi olduğu ancak her iki otomobilde de maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

 

Çameli- Acıpayam karayolunda kaza nedeniyle kısa süreliğine ulaşım aksadı. Kaza yapan araçların çekici ile olay yerinden kaldırılması ile yol ulaşıma açıldı.

 

 Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.