İki yıl sonra gelinlik giyip düğün yaptı

DENİZLİ 07.05.2018 - 14:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İki yıl sonra gelinlik giyip düğün yaptı

Denizli’de iki yıl önce Hüseyin ve Semra Çalar çifti kaçtı. Aileler evlenmelerine izin vermedi. Çalar Çifti de resmi nikah kıyarak dünya evine girdi.   İki yıl sonra aileler barışınca Hüseyin Çalar damatlığını, Semra Çalar’da gelinliğini giyerek iki gece düğün yaptı. Çalar Çifti düğünün ardından balayı için Antalya’ya gitti. Denizli’de esnaflık yapan eşi Hüseyin Çalar’ın işyerine, 2014 yılında iş başvurusu için gittiğini, ancak başka iş bulması nedeniyle eşinin yanında çalışmadığını anlatan Semra Çalar, “2014 yılında eşim eleman arıyordu. İş başvurusu için işyerine gittim. Eşimle konuştuk, anlaştık ancak başka bir iş buldum orada çalışmaya başladım.     2015 yılında arkadaş ortamında eşimle tekrar karşılaştık. Biraz konuştuktan sonra birbirimizi hatırladık. Eşim daha önce evlenip boşandığı için ailelerimiz evlenmemize izin vermedi. Bizde 2015 yılı aralık ayında kaçarak resmi nikahımızı kıydık. Ancak gelinlik giymek içimde uhde kalmıştı. İki yıl sonra ailelerimizde barışıp anlaşınca düğün yapmaya karar verdik” dedi İki gün iki gece düğün Denizli’de farklı mekanlarda gelinlik ve damatlık giyerek kına gecesi ve düğün yaptıklarını anlatan damat Hüseyin Çalar’da, “Eşim gelinlik giymeyi çok istiyordu.    İki yıl sonra ailelerimiz barışınca bize de düğün yapmak kaldı. İki yıl sonra gelinlik ve damatlıklarımızı giydik. Kalabalık davetlilerin katılımıyla çok güzel bir kına gecesi ve düğün organizasyonu yaptık. Sevenlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Çok mutluyuz. Eşim bir haftalık halime. Eşimin hamileliğini de düğün telaşı içinde öğrendik. Mutluluğumuz ikiye katlandı. Çok mutluyuz. Balayı için Antalya’ya gittik. Allah sevenleri ayırmasın. Herkes sevdiğine kavuşsun” dedi

Denizli’de iki yıl önce Hüseyin ve Semra Çalar çifti kaçtı. Aileler evlenmelerine izin vermedi. Çalar Çifti de resmi nikah kıyarak dünya evine girdi.

 

İki yıl sonra aileler barışınca Hüseyin Çalar damatlığını, Semra Çalar’da gelinliğini giyerek iki gece düğün yaptı. Çalar Çifti düğünün ardından balayı için Antalya’ya gitti. Denizli’de esnaflık yapan eşi Hüseyin Çalar’ın işyerine, 2014 yılında iş başvurusu için gittiğini, ancak başka iş bulması nedeniyle eşinin yanında çalışmadığını anlatan Semra Çalar, “2014 yılında eşim eleman arıyordu. İş başvurusu için işyerine gittim. Eşimle konuştuk, anlaştık ancak başka bir iş buldum orada çalışmaya başladım.

 

 

2015 yılında arkadaş ortamında eşimle tekrar karşılaştık. Biraz konuştuktan sonra birbirimizi hatırladık. Eşim daha önce evlenip boşandığı için ailelerimiz evlenmemize izin vermedi. Bizde 2015 yılı aralık ayında kaçarak resmi nikahımızı kıydık. Ancak gelinlik giymek içimde uhde kalmıştı. İki yıl sonra ailelerimizde barışıp anlaşınca düğün yapmaya karar verdik” dedi İki gün iki gece düğün Denizli’de farklı mekanlarda gelinlik ve damatlık giyerek kına gecesi ve düğün yaptıklarını anlatan damat Hüseyin Çalar’da, “Eşim gelinlik giymeyi çok istiyordu.

 

 İki yıl sonra ailelerimiz barışınca bize de düğün yapmak kaldı. İki yıl sonra gelinlik ve damatlıklarımızı giydik. Kalabalık davetlilerin katılımıyla çok güzel bir kına gecesi ve düğün organizasyonu yaptık. Sevenlerimiz bizi yalnız bırakmadı. Çok mutluyuz. Eşim bir haftalık halime. Eşimin hamileliğini de düğün telaşı içinde öğrendik. Mutluluğumuz ikiye katlandı. Çok mutluyuz. Balayı için Antalya’ya gittik. Allah sevenleri ayırmasın. Herkes sevdiğine kavuşsun” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.