İkinci Tura Çıkan 22 Takım Belli Oldu

SPOR 18.11.2016 - 07:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İkinci Tura Çıkan 22 Takım Belli Oldu

denizli haber / denizli 20 haber / İkinci Tura Çıkan 22 Takım Belli Oldu

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçları tamamlandı. Tur atlayan 22 takımın katılacağı ikinci tur maçları 21,23 ve 25 Kasım tarihlerinde oynanacak.   Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ilk tur maçları tamamlandı. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile başlayan turnuvanın ilk turunun ilk 2 gününde 16 takım tur atlamıştı. İlk turun son gününde ise 2 sahada toplam 5 maç yapıldı. Mehmetcik’te yapılan maçlarda Anafartalar Altınayaklarspor Hacıkaplanlar Kaplan City takımını 8-5 yenerken, Atalar Muhallebiyespor Karşıyaka İdman Yurdu’nu 12-4 ve Dokuzkavaklar Reyhanispor ise Fatih mahallesi Şahinspor’u 10-6 yenerek eledi. Irlıganlı’da ise Karahayıtspor Pınarkent Bulls’u 9-3 yenerken, geçen turnuvada final oynayan iki mahalle Kurtluca ile Pamukkale takımlarının mücadelesi nefes kesti. Normal süresi 2-2 biten maçta tur atlayan takımı penaltılar belirledi. Zorlu mücadele sonunda Pamukkale FC Kurtlucaspor’u 5-4 yenerek adını ikinci tura yazdırdı. Böylece turnuvada tur atlayan 22 takım belli oldu.   İŞTE O 22 TAKIM   Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016’da fikstür gereği maç oynamadan tur atlayan Kayıhan Teknikspor oldu. Rakiplerini yenerek eleyen Küçükderespor, Gözlerspor, Kaplanlarspor, Aziziye Osmanlıspor, Haytabey Avengers FC, Kervansaray FC, Bağbaşı Şirinler FC, Develi FC, Kalespor, Goncalı Avşar Gençlik, Cankurtaranspor, Dost istiklalgücü, Yeniköyspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor, Karakovaspor, Anafartalar Altınayaklarspor, Atalar Muhallabiyespor, Dokuzkavaklar Reyhanispor, Karahayıtspor ve Pamukkale FC  ikinci tura adını yazdırdı.     2. TUR MAÇLARI HAFTAYA   Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016’da ikinci tur maç programı da belli oldu. Buna göre 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Karahayıt sahasında Küçükderespor-Gözlerspor maçı oynanırken, aynı sahada saat 21.00’de Kaplanlarspor ise Aziziye Osmanlıspor maçı yapılacak. Aynı gün Akhan sahasında saat 20.00’de Bağbaşı Şirinler FC- Develispor ve 21.00’de de Haytabey Avengers-Kervansarayspor maçları yapılacak.  23 Kasım Çarşamba günü Irlıganlı sahasında saat 20.00’de Çerkez Mahallesi Akköyspor- Karakovaspor, 21.00’de ise Kalespor ile Goncalı Avşar Gençlik maçları yapılırken, aynı gün Akhan sahasında saat 20.00’de Goncalı Sancak Mehter-Cankurtaranspor ve 21.00’de ise Dost İstiklalgücü-Yeniköyspor maçları yapılacak. 25 Kasım Cuma akşamı ise maçlar Kale sahasında oynanacak. Saat 20.00’de Anafartalar Altınayaklarspor-Atalar Muahallebiyespor, 21.00’de Dokuzkavaklar Reyhanispor – Karahayıtspor, Saat 22.00’de de Pamukkale FC- Kayıhan Teknikspor maçları yapılacak. Eleme usulü oynanacak olan maçlar sonunda 6 takım adını 3. Tura yazdırmış olacak.    
denizli haber / denizli 20 haber / İkinci Tura Çıkan 22 Takım Belli Oldu

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı saha Futbol Turnuvası”nda ilk tur maçları tamamlandı. Tur atlayan 22 takımın katılacağı ikinci tur maçları 21,23 ve 25 Kasım tarihlerinde oynanacak.

 

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ilk tur maçları tamamlandı. 35 mahalleden 43 takımın katılımı ile başlayan turnuvanın ilk turunun ilk 2 gününde 16 takım tur atlamıştı. İlk turun son gününde ise 2 sahada toplam 5 maç yapıldı. Mehmetcik’te yapılan maçlarda Anafartalar Altınayaklarspor Hacıkaplanlar Kaplan City takımını 8-5 yenerken, Atalar Muhallebiyespor Karşıyaka İdman Yurdu’nu 12-4 ve Dokuzkavaklar Reyhanispor ise Fatih mahallesi Şahinspor’u 10-6 yenerek eledi. Irlıganlı’da ise Karahayıtspor Pınarkent Bulls’u 9-3 yenerken, geçen turnuvada final oynayan iki mahalle Kurtluca ile Pamukkale takımlarının mücadelesi nefes kesti. Normal süresi 2-2 biten maçta tur atlayan takımı penaltılar belirledi. Zorlu mücadele sonunda Pamukkale FC Kurtlucaspor’u 5-4 yenerek adını ikinci tura yazdırdı. Böylece turnuvada tur atlayan 22 takım belli oldu.

 

İŞTE O 22 TAKIM

 

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016’da fikstür gereği maç oynamadan tur atlayan Kayıhan Teknikspor oldu. Rakiplerini yenerek eleyen Küçükderespor, Gözlerspor, Kaplanlarspor, Aziziye Osmanlıspor, Haytabey Avengers FC, Kervansaray FC, Bağbaşı Şirinler FC, Develi FC, Kalespor, Goncalı Avşar Gençlik, Cankurtaranspor, Dost istiklalgücü, Yeniköyspor, Çerkez Mahallesi Akköyspor, Karakovaspor, Anafartalar Altınayaklarspor, Atalar Muhallabiyespor, Dokuzkavaklar Reyhanispor, Karahayıtspor ve Pamukkale FC  ikinci tura adını yazdırdı.

 

 

2. TUR MAÇLARI HAFTAYA

 

Pamukkale’de 4. Futbol Şöleni Sonbahar 2016’da ikinci tur maç programı da belli oldu. Buna göre 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Karahayıt sahasında Küçükderespor-Gözlerspor maçı oynanırken, aynı sahada saat 21.00’de Kaplanlarspor ise Aziziye Osmanlıspor maçı yapılacak. Aynı gün Akhan sahasında saat 20.00’de Bağbaşı Şirinler FC- Develispor ve 21.00’de de Haytabey Avengers-Kervansarayspor maçları yapılacak.  23 Kasım Çarşamba günü Irlıganlı sahasında saat 20.00’de Çerkez Mahallesi Akköyspor- Karakovaspor, 21.00’de ise Kalespor ile Goncalı Avşar Gençlik maçları yapılırken, aynı gün Akhan sahasında saat 20.00’de Goncalı Sancak Mehter-Cankurtaranspor ve 21.00’de ise Dost İstiklalgücü-Yeniköyspor maçları yapılacak. 25 Kasım Cuma akşamı ise maçlar Kale sahasında oynanacak. Saat 20.00’de Anafartalar Altınayaklarspor-Atalar Muahallebiyespor, 21.00’de Dokuzkavaklar Reyhanispor – Karahayıtspor, Saat 22.00’de de Pamukkale FC- Kayıhan Teknikspor maçları yapılacak. Eleme usulü oynanacak olan maçlar sonunda 6 takım adını 3. Tura yazdırmış olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.