İl İkincisi Oldular Başkanı ziyaret ettiler

SPOR 09.02.2018 - 16:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İl İkincisi Oldular Başkanı ziyaret ettiler

Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal, Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü Kürşat Yellice, Beden Eğitimi Öğretmeni Yücel Darbaz, Güreş Antrenörü Ayhan Ergen ve il ikincisi Tayfun Yılmaz Başkan Cengiz Arslan’ı ziyaret gerçekleştirdi. Çameli Halk Eğitim Merkezi ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde açılan yağlı pehlivan güreşleri kursunda eğitim gören öğrenciler Denizli’de gerçekleşen ilçeler arası düzenlenen güreş müsabakasında; Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yasin Enes Çiftçi ve Tayfun Yılmaz Denizli’de Hasan Güngör Spor Salonunda Gençler B kategorisinde liseler arası Denizli İl birinciliği için yarıştı. Yarışma sonunda Tayfun Yılmaz, 2’nciliği elde ederek gümüş madalya kazanarak Şubat ayında bölge maçlarına çıkmaya hak kazandı.     Başkan Arslan Çameli Belediyesi tarafından yaptığımız sportif faaliyetlerde tek amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onların gelecekte başarılı birer profesyoneller olmalarını sağlamaktır. Şubat ayında bölge maçına çıkacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum dedi

Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal, Çameli Çok Programlı Lisesi Müdürü Kürşat Yellice, Beden Eğitimi Öğretmeni Yücel Darbaz, Güreş Antrenörü Ayhan Ergen ve il ikincisi Tayfun Yılmaz Başkan Cengiz Arslan’ı ziyaret gerçekleştirdi.

Çameli Halk Eğitim Merkezi ve Çameli Belediyesi işbirliği içerisinde açılan yağlı pehlivan güreşleri kursunda eğitim gören öğrenciler Denizli’de gerçekleşen ilçeler arası düzenlenen güreş müsabakasında; Çameli Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Yasin Enes Çiftçi ve Tayfun Yılmaz Denizli’de Hasan Güngör Spor Salonunda Gençler B kategorisinde liseler arası Denizli İl birinciliği için yarıştı. Yarışma sonunda Tayfun Yılmaz, 2’nciliği elde ederek gümüş madalya kazanarak Şubat ayında bölge maçlarına çıkmaya hak kazandı.

 

 

Başkan Arslan Çameli Belediyesi tarafından yaptığımız sportif faaliyetlerde tek amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onların gelecekte başarılı birer profesyoneller olmalarını sağlamaktır. Şubat ayında bölge maçına çıkacak gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.