İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ödül Töreni

DENİZLİ 30.12.2017 - 10:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ödül Töreni

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Maarif Müfettişleri Başkanı, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine 2017 yılında göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından verilen “Başarı Belgeleri” İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından kendilerine takdim edildi.       Milli Eğitim Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen belge töreninde Maarif Müfettişleri Başkanı Erol Al, Yardımcısı Halil Yücesoy, Müdür Yardımcıları Hüseyin Başgün, Mustafa Özevcimen, Şube Müdürleri Azmi Koçoğlu, Hakkı Elişen, Mustafa Vural, Ramazan Yılmaz, Erdinç Akkaya, Şaban Altınsuyu, İzzet Aydın, Hüseyin Selçinile Makine Mühenddisi Bolat Ferhat Arıkan hazır bulundu.       Yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz: ‘Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızın gösterdikleri üstün başarıya ben şahidim, gece gündüz Denizli Milli Eğitimini daha da yukarılara taşımak için hep birlikte mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde tüm çalışanlarımızla el ele vererek bu günkü yerimize geldik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim’ dedi.    

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Maarif Müfettişleri Başkanı, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine 2017 yılında göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından verilen “Başarı Belgeleri” İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından kendilerine takdim edildi.

 

 

 

Milli Eğitim Müdürlüğü Makamında gerçekleştirilen belge töreninde Maarif Müfettişleri Başkanı Erol Al, Yardımcısı Halil Yücesoy, Müdür Yardımcıları Hüseyin Başgün, Mustafa Özevcimen, Şube Müdürleri Azmi Koçoğlu, Hakkı Elişen, Mustafa Vural, Ramazan Yılmaz, Erdinç Akkaya, Şaban Altınsuyu, İzzet Aydın, Hüseyin Selçinile Makine Mühenddisi Bolat Ferhat Arıkan hazır bulundu.

 

 

 

Yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz: ‘Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızın gösterdikleri üstün başarıya ben şahidim, gece gündüz Denizli Milli Eğitimini daha da yukarılara taşımak için hep birlikte mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde tüm çalışanlarımızla el ele vererek bu günkü yerimize geldik. Özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.