İl Müftü Yardımcılarından Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret

DENİZLİ 08.08.2019 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İl Müftü Yardımcılarından Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Ziyaret

Denizli İl Müftü Yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen ve Hamide Belgrat,  Pamukkale İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kayıhan Merkez Camii ve Asmalıevler Gülsüm Yılmaz Kur'an Kursu ile Tunalı Camii Kur'an Kurs'unda yaz dönemi için eğitim-öğretim gören öğrenciler ile bir araya geldiler.   İl Müftü Yardımcılarının yaptığı ziyarette, din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri devam eden Yaz Kur'an Kursu eğitim-öğretimi hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden İl Müftü Yardımcıları, Kur'an-ı Kerim okutup, dini sorular sorarak öğrencilerin gösterdiği performanstan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtip öğrencileri tebrik etti.     Öğrencilere hitap eden İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, Yaz Kur'an Kurslarının her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur’an olsun’ sloganıyla başladığını belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Yaz Kur'an Kurslarımıza siz değerli öğrencilerimizin gelerek camilerimizi şenlendirdiğiniz ve önemli dini bilgileri öğrendiğiniz iki aylık bir eğitim sürecini tamamlıyorsunuz. Yaz tatilini bir fırsat bilerek Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenizden, Peygamber Efendimiz'i (sav) yakından tanımanızdan ve yeni dini bilgilerle öğrenerek kendinizi yetiştirmenizden dolayı sizleri kursa gönderen değerli anne-babalarınıza ve emek sarf ederek öğretme gayretinde olan din görevlilerimize ve öğreticilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.     17 Haziran  Pazartesi günü Yaz Kur'an Kursu eğitim-öğretiminin başladığını ifade eden İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ise, "Sekiz hafta süren Yaz Kur’an Kursu eğitimleriniz de günlük en az üç saatten oluşan bir eğitim-öğretim sürecinden geçiyorsunuz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın sunduğu din hizmetlerindeki çeşitlilik artarak devam ediyor. Kur'an kurslarımızın ve camilerimizin geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimizle buluşması bizler için  ayrı bir  sevinç kaynağıdır. Kısa zamanda öğrendiğiniz bilgilerle hayatınızı şekillendirmenizi, etrafınızdaki kişilere ve ailelerinize öğrendiklerinizi aktarmanızı tavsiye ediyorum. İnşallah bundan sonraki yaşantınızda da aldığınız eğitim ve öğrendiğiniz dini bilgiler vesilesiyle Din-i Mubin'i İslam'ın yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz." şeklinde konuştu.      

Denizli İl Müftü Yardımcıları Ramazan Özgün Türkmen ve Hamide Belgrat,  Pamukkale İlçe Müftülüğü'ne bağlı Kayıhan Merkez Camii ve Asmalıevler Gülsüm Yılmaz Kur'an Kursu ile Tunalı Camii Kur'an Kurs'unda yaz dönemi için eğitim-öğretim gören öğrenciler ile bir araya geldiler.

 

İl Müftü Yardımcılarının yaptığı ziyarette, din görevlileri ve Kur'an kursu öğreticileri devam eden Yaz Kur'an Kursu eğitim-öğretimi hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Kur’an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitimi alan öğrencilerle sohbet eden İl Müftü Yardımcıları, Kur'an-ı Kerim okutup, dini sorular sorarak öğrencilerin gösterdiği performanstan dolayı memnuniyet duyduklarını belirtip öğrencileri tebrik etti.

 

 

Öğrencilere hitap eden İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen, Yaz Kur'an Kurslarının her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur’an olsun’ sloganıyla başladığını belirterek, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın düzenlediği Yaz Kur'an Kurslarımıza siz değerli öğrencilerimizin gelerek camilerimizi şenlendirdiğiniz ve önemli dini bilgileri öğrendiğiniz iki aylık bir eğitim sürecini tamamlıyorsunuz. Yaz tatilini bir fırsat bilerek Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenizden, Peygamber Efendimiz'i (sav) yakından tanımanızdan ve yeni dini bilgilerle öğrenerek kendinizi yetiştirmenizden dolayı sizleri kursa gönderen değerli anne-babalarınıza ve emek sarf ederek öğretme gayretinde olan din görevlilerimize ve öğreticilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyoruz." dedi.

 

 

17 Haziran  Pazartesi günü Yaz Kur'an Kursu eğitim-öğretiminin başladığını ifade eden İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ise, "Sekiz hafta süren Yaz Kur’an Kursu eğitimleriniz de günlük en az üç saatten oluşan bir eğitim-öğretim sürecinden geçiyorsunuz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın sunduğu din hizmetlerindeki çeşitlilik artarak devam ediyor. Kur'an kurslarımızın ve camilerimizin geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğrencilerimizle buluşması bizler için  ayrı bir  sevinç kaynağıdır. Kısa zamanda öğrendiğiniz bilgilerle hayatınızı şekillendirmenizi, etrafınızdaki kişilere ve ailelerinize öğrendiklerinizi aktarmanızı tavsiye ediyorum. İnşallah bundan sonraki yaşantınızda da aldığınız eğitim ve öğrendiğiniz dini bilgiler vesilesiyle Din-i Mubin'i İslam'ın yolundan ayrılmamanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.