İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri Sonuçlandı

EĞİTİM 03.12.2016 - 09:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri Sonuçlandı

İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri Sonuçlandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alpaslan Burkay Bal ve listesi oluşturdu.   Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyetimizin demokrasiyle güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması; hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çerçevesinde;   İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Bina toplantı salonunda, büyük bir çekişmeye sahne olan İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.     İl Öğrenci Meclisi Başkan Adayları      Adı Soyadı                                       Okulu                    1- Alpaslan Burkay BAL Merkezefendi  İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi 2- Berfin DEMİR                               Pamukkale         Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3- Neşe DİK                                        Honaz   İl Özel İdaresi 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4- Serkan MEÇİN                             Kale       Mustafa Şipar Anadolu Lisesi   2016-2017 eğitim-öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alpaslan Burkay Bal ve listesi oluşturdu.   Başkan :Alpaslan Burkay BAL     (Merkezefendi/İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi) Başkan Vekili     :Osman YEŞİLYURT         (Pamukkale/Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) Katip Üye            :Murathan PEKACAR     (Merkezefendi (Aydem Fen Lisesi) Katip Üye            :Alparslan DAVULCU      (Tavas/Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi)   İl öğrenci meclisi başkanlık divanına seçilen öğrencimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.    
İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı Seçimleri Sonuçlandı / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alpaslan Burkay Bal ve listesi oluşturdu.

 

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Cumhuriyetimizin demokrasiyle güçlendirilmesi; öğrencilerimizde yerleşik bir demokrasi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün oluşturulması; hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi amacıyla Bakanlığımız ile Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı arasında imzalanan protokolle uygulamaya konulan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” çerçevesinde;

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ek Bina toplantı salonunda, büyük bir çekişmeye sahne olan İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanı seçimi yapıldı.

 

 

İl Öğrenci Meclisi Başkan Adayları

 

   Adı Soyadı                                       Okulu                   

1- Alpaslan Burkay BAL Merkezefendi  İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi

2- Berfin DEMİR                               Pamukkale         Kayhan 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3- Neşe DİK                                        Honaz   İl Özel İdaresi 75. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

4- Serkan MEÇİN                             Kale       Mustafa Şipar Anadolu Lisesi

 

2016-2017 eğitim-öğretim yılı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen seçim sonucunda İl Öğrenci Meclisi Başkanlık Divanını İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Alpaslan Burkay Bal ve listesi oluşturdu.

 

Başkan :Alpaslan Burkay BAL     (Merkezefendi/İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi)

Başkan Vekili     :Osman YEŞİLYURT         (Pamukkale/Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

Katip Üye            :Murathan PEKACAR     (Merkezefendi (Aydem Fen Lisesi)

Katip Üye            :Alparslan DAVULCU      (Tavas/Tavas Anadolu İmam Hatip Lisesi)

 

İl öğrenci meclisi başkanlık divanına seçilen öğrencimizi tebrik eder, kendilerine başarılar dileriz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.