İl Sağlık Müdürü Öztürk çalışanların yeni yılını kutladı...

GÜNDEM 31.12.2018 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İl Sağlık Müdürü Öztürk çalışanların yeni yılını kutladı...

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk 2018 yılının son gününde birimleri gezerek sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı ve 2019 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.   Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı  Yavuz Tosun ile birlikte birimleri gezerek sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.       Öztürk; “2019 yılının ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini temenni eder, hızlı, kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti için fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın yeni yılını kutlar, aileriyle birlikte güzel bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk 2018 yılının son gününde birimleri gezerek sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı ve 2019 yılının herkese sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.

 


Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı  Yavuz Tosun ile birlikte birimleri gezerek sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

 

 

 

Öztürk; “2019 yılının ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar getirmesini temenni eder, hızlı, kaliteli ve kesintisiz sağlık hizmeti için fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm halkımızın yeni yılını kutlar, aileriyle birlikte güzel bir yıl geçirmelerini temenni ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.