İlçede ardı ardına çıkan yangınlar korkutuyor

ASAYİŞ 08.07.2018 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İlçede ardı ardına çıkan yangınlar korkutuyor

Havaların iyice ısındığı Denizli'nin Çameli ilçesinde 3 gün aralıklarla ardı ardına samanlık ve ahırda çıkan yangınlar korkuttu.   Alınan bilgiye göre, Kalınkoz Mahallesi Elekçi Mevki'nde, İsa Cesuroğlu'na ait ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların Çameli Orman İşletme Müdürlüğü Emecik Yangın Kulesinden fark edilmesi üzerine ahırdaki yangın Denizli Büyükşehir İtfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü. İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen yangında ahırda hasar meydana geldi. Samanlar, otlar ve ahır kül oldu.   SAMANLIK KÜL OLDU   Edinilen bilgilere göre, Çameli Belevi Mahallesi'nde Hacı Ahmet Ali Turhan'a ait samanlık henüz bilinemeyen bir sebepten dolayı alev alarak yandı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Çameli İtfaiye ekipleri yangını daha fazla büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.   Her iki olayda 3 gün aralıklarla meydana geldi. Biri ahır biri samanlık olması havaların sıcak olmasına bağlanırken, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Havaların iyice ısındığı Denizli'nin Çameli ilçesinde 3 gün aralıklarla ardı ardına samanlık ve ahırda çıkan yangınlar korkuttu.

 

Alınan bilgiye göre, Kalınkoz Mahallesi Elekçi Mevki'nde, İsa Cesuroğlu'na ait ahırda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanların Çameli Orman İşletme Müdürlüğü Emecik Yangın Kulesinden fark edilmesi üzerine ahırdaki yangın Denizli Büyükşehir İtfaiyesinin müdahalesi ile söndürüldü. İtfaiye ekiplerince kısa sürede söndürülen yangında ahırda hasar meydana geldi. Samanlar, otlar ve ahır kül oldu.

 

SAMANLIK KÜL OLDU

 

Edinilen bilgilere göre, Çameli Belevi Mahallesi'nde Hacı Ahmet Ali Turhan'a ait samanlık henüz bilinemeyen bir sebepten dolayı alev alarak yandı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Çameli İtfaiye ekipleri yangını daha fazla büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.

 

Her iki olayda 3 gün aralıklarla meydana geldi. Biri ahır biri samanlık olması havaların sıcak olmasına bağlanırken, Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.