İlçeler sıcak asfalta kavuşuyor

GÜNDEM 24.02.2017 - 13:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlçeler sıcak asfalta kavuşuyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü Ada Mahallesi’nde vatandaşlarla bir aya gelen Başkan Zolan, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Sarayköy ilçesinin Ada Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni katıldı. Ada Mahallesi’ne dökülen sıcak asfaltın vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Bu yol güzel günlere tanıklık etsin. 3 yıl önce buraya geldik ve bir söz verdik.   Söylediklerimiz o gün belki çoğu için hayaldi. Çünkü yıllarca sizlere hep birileri geldi, yapacaklarını vaat etti ve gitti. Ancak biz ne pahasına olursa olsun o sözümüzü yerine getiririz. O gün bir söz verdik, şehrimizin merkezinde ne varsa burada da o olacak dedik. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.   “Biz sizlere hizmet etmek için varız”   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “Denizli’de sıcak asfalt varsa Ada mahallesinde de olacak’ dedik ve bu hizmeti getirdik. Sizin ne ihtiyacınız varsa bizler onları yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bu makamlarda şan şöhret için değil sizlere hizmet etmek için oturuyoruz. Biz o şiarla hareket eden insanlarız. Biz nerede bir vatandaşımızın sorunu varsa, nerede bir vatandaşımızın derdi varsa onları çözmek için bu görevlere talip olduk. Rahat etmek ve keyif sürmek için bu başkanlığa talip olmadık.” Yarının bugünden daha güzel olmasını temenni eden Başkan Zolan, ilçelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarının Denizli’ye güzellikler getirmesini diledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında ilçelere yapılması planlanan sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğü Ada Mahallesi’nde vatandaşlarla bir aya gelen Başkan Zolan, “Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında Sarayköy ilçesinin Ada Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni katıldı. Ada Mahallesi’ne dökülen sıcak asfaltın vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Bu yol güzel günlere tanıklık etsin. 3 yıl önce buraya geldik ve bir söz verdik.

 

Söylediklerimiz o gün belki çoğu için hayaldi. Çünkü yıllarca sizlere hep birileri geldi, yapacaklarını vaat etti ve gitti. Ancak biz ne pahasına olursa olsun o sözümüzü yerine getiririz. O gün bir söz verdik, şehrimizin merkezinde ne varsa burada da o olacak dedik. Şimdi verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

“Biz sizlere hizmet etmek için varız”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerine şöyle devam etti: “Denizli’de sıcak asfalt varsa Ada mahallesinde de olacak’ dedik ve bu hizmeti getirdik. Sizin ne ihtiyacınız varsa bizler onları yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Biz bu makamlarda şan şöhret için değil sizlere hizmet etmek için oturuyoruz. Biz o şiarla hareket eden insanlarız. Biz nerede bir vatandaşımızın sorunu varsa, nerede bir vatandaşımızın derdi varsa onları çözmek için bu görevlere talip olduk. Rahat etmek ve keyif sürmek için bu başkanlığa talip olmadık.” Yarının bugünden daha güzel olmasını temenni eden Başkan Zolan, ilçelerde devam eden sıcak asfalt çalışmalarının Denizli’ye güzellikler getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.