İlçelerde kar etkisini gösteriyor

DENİZLİ 22.12.2016 - 08:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlçelerde kar etkisini gösteriyor

denizli haber / denizli 20 haber / İlçelerde kar etkisini gösteriyor

Denizli'de bu sabah kent merkezi'nde başlayan karla karışık yağmur aralıklarla yağarken, ilçelerde kar etkisini bugünde gösteriyor. Çameli İlçesi'nde bu sabah başlayan kar yağışı nedeni ile  ilçe merkezinde 3,yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaştığı belirtildi.   Hava sıcaklığı kent merkezinde 1 derece gözlenirken Çameli'de sabah saatlerinde -5 derece gözlemlendi.Çameli İlçesi'nde bugün ve yarın kar yağışının devam edeceği belirtildi.   Meteoroloji Müdürlüğü tarafından bugün ve yarın kar yağışı beklenen Çameli'de sürücülerin dikkatli olması istendi. Kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma olabileceği bu nedenle olası kazalara karşı sürücülerin daha dikkatli olmaları istenirken, çocuklar sabah saatlerinde karşılaştıkları kar yağışı ile karın keyfini çıkardı.   Kar kalınlığı ilçe merkezinde 3, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreyi buldu. Çameli'de çocuklar, sokaklarda karla oynarken, belediye ekipleri de temizlik çalışmasına başladı.   
denizli haber / denizli 20 haber / İlçelerde kar etkisini gösteriyor

Denizli'de bu sabah kent merkezi'nde başlayan karla karışık yağmur aralıklarla yağarken, ilçelerde kar etkisini bugünde gösteriyor. Çameli İlçesi'nde bu sabah başlayan kar yağışı nedeni ile  ilçe merkezinde 3,yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaştığı belirtildi.

 

Hava sıcaklığı kent merkezinde 1 derece gözlenirken Çameli'de sabah saatlerinde -5 derece gözlemlendi.Çameli İlçesi'nde bugün ve yarın kar yağışının devam edeceği belirtildi.

 

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından bugün ve yarın kar yağışı beklenen Çameli'de sürücülerin dikkatli olması istendi. Kar yağışı nedeniyle yollarda buzlanma olabileceği bu nedenle olası kazalara karşı sürücülerin daha dikkatli olmaları istenirken, çocuklar sabah saatlerinde karşılaştıkları kar yağışı ile karın keyfini çıkardı.

 

Kar kalınlığı ilçe merkezinde 3, yüksek kesimlerde ise 10 santimetreyi buldu. Çameli'de çocuklar, sokaklarda karla oynarken, belediye ekipleri de temizlik çalışmasına başladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.