İletişim Araştırma Merkezinin Dijital Öykü Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

EĞİTİM 26.12.2019 - 11:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İletişim Araştırma Merkezinin Dijital Öykü Atölyesi Yoğun İlgi Gördü

Pamukkale Üniversitesi İletişim Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu Fatma Yıldız Hanım Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Dijital Öykü Atölyesi”, öğrencilerden büyük ilgi gördü.   İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Yeni Medya Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Dikbaş Torun yönetiminde ücretsiz olarak verilen atölye çalışmaları kapsamında öğrenciler, StoryJumper ve Movavi adlı yazılımları kullanmayı öğrendi. Bu sayede öğrenciler, farklı hedef kitlelere hitap eden özgün çevrimiçi dijital kitap, dijital öykü ve içerik hazırladı.   Dört hafta süren atölye çalışmalarının sonunda düzenlenen törenle öğrencilere, katılım belgeleri verildi.    

Pamukkale Üniversitesi İletişim Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kredi ve Yurtlar Kurumu Fatma Yıldız Hanım Kız Öğrenci Yurdunda kalan üniversite öğrencilerine yönelik düzenlenen “Dijital Öykü Atölyesi”, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

 

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Yeni Medya Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emel Dikbaş Torun yönetiminde ücretsiz olarak verilen atölye çalışmaları kapsamında öğrenciler, StoryJumper ve Movavi adlı yazılımları kullanmayı öğrendi. Bu sayede öğrenciler, farklı hedef kitlelere hitap eden özgün çevrimiçi dijital kitap, dijital öykü ve içerik hazırladı.

 

Dört hafta süren atölye çalışmalarının sonunda düzenlenen törenle öğrencilere, katılım belgeleri verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.