İlkokul öğrencisini kaçırmaya çalıştılar

DENİZLİ 05.11.2016 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlkokul öğrencisini kaçırmaya çalıştılar

denizli haber / denizli 20 haber / İlkokul öğrencisini kaçırmaya çalıştılar

Denizli’de ard arda yaşanan çocuk kaçırmaya teşebbüs olayları velileri tedirgin etti. Merkezefendi İlçesi’nde dün yaşanan olayda ‘Annen hasta seni evden bekliyorlar’ diyerek 3. sınıf öğrencisini otomobile bindirmeye kalktılar.   Denizli’de Acıpayam İlçesi’nde önceki gün ilkokul öğrencisi bir kız çocuğuna tanımadığı bir kişinin yanına yaklaşarak kolundan tutup "seni evine ben bırakayım" dediği iddia edilmişti. Haber merkezimize ulaşan bir veli, dün okul önünden bir öğrencinin kaçırılmaya çalışıldığını belirtti. Olay, Dün Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde bulunan Katip Çelebi İlkokulu'nda yaşandı.Okul önünde ilkokul 3.sınıfta okuyan erkek bir öğrenciye, “Annen hasta seni evden bekliyorlar” diyerek siyah bir araca bindirmeye kalktıkları belirtildi.   Araca binmeyen öğrenci öğretmeninin yanına giderek durumu anlattı. Öğretmeni ile birlikte okul müdürünün odasına giderek durum hakkında bilgi verildi. Polisi arayan okul idaresi konu hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen polisler olay hakkında inceleme başlattı.   Olayın meydana geldiği okulda okuyan öğrenci velileri durumdan tedirgin olduklarını, çocuk kaçırma teşebbüsünün bununla birlikte üçüncü kez yaşandığını dile getirdiler. Yetkililerden okul çevrelerinde güvenliğin ve denetimlerin arttırılması konusunda yardım isteyen veliler, çocukların güvenliği konusunda korktuklarını söylediler.
denizli haber / denizli 20 haber / İlkokul öğrencisini kaçırmaya çalıştılar

Denizli’de ard arda yaşanan çocuk kaçırmaya teşebbüs olayları velileri tedirgin etti. Merkezefendi İlçesi’nde dün yaşanan olayda ‘Annen hasta seni evden bekliyorlar’ diyerek 3. sınıf öğrencisini otomobile bindirmeye kalktılar.

 

Denizli’de Acıpayam İlçesi’nde önceki gün ilkokul öğrencisi bir kız çocuğuna tanımadığı bir kişinin yanına yaklaşarak kolundan tutup "seni evine ben bırakayım" dediği iddia edilmişti. Haber merkezimize ulaşan bir veli, dün okul önünden bir öğrencinin kaçırılmaya çalışıldığını belirtti.

Olay, Dün Merkezefendi İlçesi Karaman Mahallesi’nde bulunan Katip Çelebi İlkokulu'nda yaşandı.Okul önünde ilkokul 3.sınıfta okuyan erkek bir öğrenciye, “Annen hasta seni evden bekliyorlar” diyerek siyah bir araca bindirmeye kalktıkları belirtildi.

 

Araca binmeyen öğrenci öğretmeninin yanına giderek durumu anlattı. Öğretmeni ile birlikte okul müdürünün odasına giderek durum hakkında bilgi verildi. Polisi arayan okul idaresi konu hakkında bilgi verdi. Olay yerine gelen polisler olay hakkında inceleme başlattı.

 

Olayın meydana geldiği okulda okuyan öğrenci velileri durumdan tedirgin olduklarını, çocuk kaçırma teşebbüsünün bununla birlikte üçüncü kez yaşandığını dile getirdiler. Yetkililerden okul çevrelerinde güvenliğin ve denetimlerin arttırılması konusunda yardım isteyen veliler, çocukların güvenliği konusunda korktuklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.