İlyas Haytan mezarı başında anıldı

DENİZLİ 26.10.2016 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İlyas Haytan mezarı başında anıldı

denizli haber / denizli 20 haber / İlyas Haytan mezarı başında anıldı

Denizli’de yerel medyanın sevilen yüzü ve gülen adam lakabı ile gönüllere yerleşen gazeteci meslektaşımız İlyas Haytan, bugün ailesi ve gazeteci meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.    İlyas Haytan, geçtiğimiz yıl bugün,  seçim çalışmaları esnasında takip ettiği milletvekili adayının programında Sarayköy’de geçirmiş olduğu trafik kazasında Alperen Ersoy ile birlikte hayata veda etmişti.   Haytan’ın bugün ölümünün 1. Yılı nedeni ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Haytan’ın ailesi ve meslektaşları mezarı başında onu anarken tekrar ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Hüzünlü geçen anma töreninde Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.   "SENEYE YENİDEN BURADA OLACAĞIZ" Dua okunmasının ardından konuşma yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, İlyas haytanı unutmadıklarını, hem sosyal medyada hem yaşantımızda her zaman andıklarını ve onu asla unutmayacaklarını söyledi. Varol, “Değerli bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Denizli basını önemli ve güler yüzlü bir evladını kaybetmiştir. Seneye yine burada olarak İlyası’mızı anacağız” dedi.   "ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI VERMESİN" İlyas Haytan’ın babası Cafer Haytan, kısa süren teşekkür konuşmasında gözyaşlarını tutamadı, “böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / İlyas Haytan mezarı başında anıldı

Denizli’de yerel medyanın sevilen yüzü ve gülen adam lakabı ile gönüllere yerleşen gazeteci meslektaşımız İlyas Haytan, bugün ailesi ve gazeteci meslektaşları tarafından mezarı başında anıldı.

 

 İlyas Haytan, geçtiğimiz yıl bugün,  seçim çalışmaları esnasında takip ettiği milletvekili adayının programında Sarayköy’de geçirmiş olduğu trafik kazasında Alperen Ersoy ile birlikte hayata veda etmişti.

 

Haytan’ın bugün ölümünün 1. Yılı nedeni ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti, Haytan’ın ailesi ve meslektaşları mezarı başında onu anarken tekrar ailesi ve sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Hüzünlü geçen anma töreninde Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.

 

"SENEYE YENİDEN BURADA OLACAĞIZ"

Dua okunmasının ardından konuşma yapan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, İlyas haytanı unutmadıklarını, hem sosyal medyada hem yaşantımızda her zaman andıklarını ve onu asla unutmayacaklarını söyledi. Varol, “Değerli bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Denizli basını önemli ve güler yüzlü bir evladını kaybetmiştir. Seneye yine burada olarak İlyası’mızı anacağız” dedi.

 

"ALLAH KİMSEYE EVLAT ACISI VERMESİN"

İlyas Haytan’ın babası Cafer Haytan, kısa süren teşekkür konuşmasında gözyaşlarını tutamadı, “böyle bir günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Allah kimseye evlat acısı göstermesin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.