İmam Hatipler Ülkemizin Yüz Akıdır

GÜNDEM 09.09.2020 - 17:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İmam Hatipler Ülkemizin Yüz Akıdır

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi bir TV kanalında Erol Mütercimler’in İmam Hatip Okullarına ve Mezunlarına yönelik kullanmış olduğu sözlere tepki gösterdi.      AGD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bir TV kanalında milletimizin gönlünde taht kurmuş İmam Hatip okulları ile ilgili çirkin ifadeler kabul edilemez. İmam Hatipler ülkemizin yüz akıdır, şahısların hataları hiç bir zümreye isnat edilemez. Bu ifadeleri zikredenlerin özür dileme ahlakını yerine getirmesini bekleriz.      ÖĞ-DER tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi; İmam Hatip Okullarına ilişkin sarf ettiği çirkin ve iftira içerikli sözleri nedeniyle Erol Mütercimler adındaki şahsı kınıyor ve yalanlıyoruz. İmam Hatipler bu ülkeye inançlı, ahlaklı, yararlı ve önder şahsiyetler yetiştirmiş ve her zaman diğer okullardan farkını da ortaya koymuştur. Bu sözler YKS’de İmam Hatiplerin başarısını hazmedemeyenlerin içindekini kusmasından başka bir şey değildir.    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Denizli Şubesi bir TV kanalında Erol Mütercimler’in İmam Hatip Okullarına ve Mezunlarına yönelik kullanmış olduğu sözlere tepki gösterdi.   

 

AGD tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bir TV kanalında milletimizin gönlünde taht kurmuş İmam Hatip okulları ile ilgili çirkin ifadeler kabul edilemez. İmam Hatipler ülkemizin yüz akıdır, şahısların hataları hiç bir zümreye isnat edilemez. Bu ifadeleri zikredenlerin özür dileme ahlakını yerine getirmesini bekleriz.   

 

ÖĞ-DER tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi; İmam Hatip Okullarına ilişkin sarf ettiği çirkin ve iftira içerikli sözleri nedeniyle Erol Mütercimler adındaki şahsı kınıyor ve yalanlıyoruz. İmam Hatipler bu ülkeye inançlı, ahlaklı, yararlı ve önder şahsiyetler yetiştirmiş ve her zaman diğer okullardan farkını da ortaya koymuştur. Bu sözler YKS’de İmam Hatiplerin başarısını hazmedemeyenlerin içindekini kusmasından başka bir şey değildir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.